Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... že by soucit(?),- bych ani neřekl,- zato výsměchu, opovržení, sarkasmu, ironie a plejáda těch nejhrubších vulgarismů na adresu tohoto panoptika šašků, je všade kolem kolem nás habaděj!,- ..... což konečně obsahově dokládá i tento blog!

6 0
možnosti
MC

Legrace musí být, smutné na tom však je to, že v Česku nejsou lidi, kteří ví, že zodpovědně žít je nutno se chovat pravicově a nepodporovat falešně navoněný altruismus a pronášet, že je to solidarita!

3 4
možnosti
JP

Souhlasím, pravicový volič s programem štíhlého státu a voliči spoléhajícími se především na sebe, svou pracovitost a invenci, svobodně podnikajícími bez otěží hory předpisů a překážek má dnes smůlu. A to nejen v ČR, ale i v Evropě.

18 1
možnosti
MC
MM

Pane autore, chtělo by to pro vyváženost podobnou satiru na předchozí vlády a jejich členy. Tím vás nechci navádět k tomu co byste měl.

1 1
možnosti
JP

Psal jsem rovněž hojně, ale nyní vládne pětikoalice, tak pomáhám soucitně jí.

22 0
možnosti
Foto

Josefe Ty dezoláte... potřeboval jsem se zasmát :D Při tom bloudění nehostinou krajinou je člověku zima a jdou na něj chmury... Díky

14 0
možnosti
LP

Jediný autor, u kterého smíte být pobaven, je pan KT. Všichni ostatní jsou trapní a nad jejich blogy se pobaví leda tak Chcimíři, frustráti, flastenci nebo bezzubí dezoláti, kteří neumí posoudit, co je vtipné a co ne.

7 0
možnosti
JB

J37i67r17i 19B39o47r

28. 11. 2023 10:07

Méně je někdy více.

2 9
možnosti
PS

Jojo, to je asi heslo celého uličního výboru...vůbec sem raději nepáchnou...

0 0
možnosti
LS

Snad jste si ulevil.

1 18
možnosti
Foto

Jo, toho ,,motýla" sice zpíval Jelínek, ale to Vám fakt vodpustím

2 0
možnosti
Foto

Spolu s J. Malknechtovou.

4 0
možnosti
LP

Zasloužená dezolátní karma

17 0
možnosti
Foto

Josefe, Josefe, neděláš dobře s takovým textem, hraničí s dezinformacemaSem býval volič ODS, ale potom, co předvedl se svoji sekretářkou, co dřela jako kůň, submisivní Nečas, jsem se zařekl...už nikdy...a zase nedodržel...ale po shlédnutí scénky s Nutelou to bude už definitivní, šašky volit nebudu a tu pani co plete svetry, aby nezmrzla ve sněmovně také ne...jen...ještě nevím koho.

28 0
možnosti
LP

Volte SPD. Ani ne pro to, aby vyhrála, ale pro to, aby v parlamentu byla alespoň jedna strana, která je od počátku až doteď konzistentní v tom nejdůležitějším: Nepřijímat, nepřijímat a ještě jednou nepřijímat. A za nepřijímání NEPLATIT

14 3
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik