Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych jedl, až bych brečel, Josefe.

No a k té fúrii s lůžkem. I když se to možná zdá, že přehání, pamatuji dobu, kdy mi jistý 150 kg vážící pacient skutečně zrušil sklápěcí sedadlo u přístroje. Omluvil se, ale mně nové stálo 8 litrů a to bylo ještě v dobách, kdy to byla docela hromada bankocetlí. Takže - když pominu strašení smrtí a zákazem všeho, co má člověki rád - v tomto bodě stojím statečně na její straně.

5 0
možnosti
JP

A já, Tomáši, zrovna přemýšlel, že se u tebe objednám na další kontrolu. No tak nic (ale já bych ti to zrušené lehátko zaplatil)

2 0
možnosti
Foto

Pěkný report a langustýnky bych si dal hned....

3 0
možnosti
JP

Filipe, s lidmi jako ty chci jezdit na dovolenou!

1 0
možnosti
Foto

P17e66t53r 59F18r32i93e78d30a

29. 6. 2023 11:53

Zdravím Vás. I já mám rád Itálii. Takhle hezky však svoje zážitky popsat neumím. Díky.

PF

3 0
možnosti
JP

I já vás zdravím, pane Friedo. V Garganu bylo opravdu (pro mě) krásně, a to i když se kempem valily proudy vody a zaplavily i taneční parket, kde mí bývalí tanečníci a tanečnice tančili. Snad jen myšlenka na evakuaci ze střechy bungalovu vrtulníkem mě lehce znepokojovala. Nevíte, jestli střechy italských bungalovů mají větší nosnost než česká zdravotní lůžka?

1 0
možnosti
IL

I85v47a24n27a 55L38a75n54c73e

29. 6. 2023 11:50

Ona se Vám, vlastně, dovolená povedla. Sice asi jako jediný učastník zájezdu jste byl spokojený, Vy jste nejel za sluníčkem, Vy jste jel pouze přežít a to vyšlo

8 0
možnosti
JP

Každý den ráno, Ivano, posílám vzdušnou pusu a poděkování soše anděla na zahradě, že jsem se ještě probudil do nového dne. Ano, v určitém věku se život navždy promění na adrenalinovou show Survivor.

1 0
možnosti
JV

Na Gargano mám krásné vzpomínky. Až tedy na jednu, kdy nás z pohodového slunění s dobrým vínem vytrhl hukot přelétajících , plně vyzbrojených vrtulníků z nedaleké americké základny , které letěly nad námi přes moře směr Jugoslávie. To se člověk nějak najednou "probral"...

3 0
možnosti
JP

Tak to jsem nezažil, tedy přelet amerických vrtulníků, vzduchem létali jen surfaři na kajtech. Ať to tak zůstane.

2 0
možnosti
RP

S počasím se nic nedá udělat jen trpělivě koukat zda se na nebi objeví sluníčko. Mě se líbí to rčení " To tady padesát let nebylo" myslím že o místních se s ním setkal každý. Nám se vloni stal v Dolomitech pravý opak. U nás celý týden zima, pršelo po telefonu z domu jen nadávali jak je možné takové počasí v polovině září a tam nádherně, sluníčko, modrá obloha ..

2 0
možnosti
JP

Ano, i opačný scénář je možný, proto přeci jezdíme “za teplem”. Já vedra nemám rád, tak jezdím s partou skvělých přátel za hraním, zpěvem, středomořskou kuchyní, vínem... Slunce nevítám, ale přeju ho ostatním.

2 0
možnosti

Itálii miluju, strávil jsem v ní asi měsíc svého života.

Prvně v roku 1974, kdy jsem zcestoval její sever. Milán, Janov, Benátky, jezero Lago di Como, projel jsem se po okruhu v Monze, pro dvanáctiletýho socialistickýho kluka prostě zážitek.

Do Itálie jsem se vrátil roku 1999. Týden jsem byl na Ischii a protože nefandím pobytovým, ale poznávacím zájezdům, vylezl jsem na Vesuv (fakt je tam ta síra cítit, nemluvím o kouřících, které ze skal vystupují...), prošel jsem se Neapolí a žasnul nad Pompejemi. Capri je pak fantastickej ostrov, kde se nekonala žádná siesta (jako všude jinde), takže i v jednu po poledni jsme běžně nakoupili.

Špatné zkušenosti s Itálií prostě nemám. Mám rád antiku, starověký Řím - a tady to na mne dýchalo.

3 0
možnosti
JP

Já mám s Itálií také jen dobré zkušenosti, proto jsem se tam letos zase vrátil. Grazie za příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik