Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sranda musí bejt i kdyby fotra věšeli, říkával dycky táta a měl recht :-)

4 0
možnosti

Když už státní poradci volají po utažení opasků nejbědnějších ze všech-důchodců, Filipe, tak už jsme toho fotra prosperity někde fakt oběsili. :-)

2 0
možnosti

Miluju tvoje seniorské clanky, Josefe! A tento je absolutni pecka!!! Moc se omlouvam, ze jsem zatim nedostal svemu zavazku, ale stale se mi nedari se uchytit. Muzeme termin trochu posunout, prosim? Moc dekuju za pochopeni. Myslel jsem, ze mi neco vydela Denik bezdomovce, ale to bylo asi stejni naivni a hloupe jako nevolit SER. Bezdomovci zatim stranu nemaji. Respektive maji malou i velkou stranu skoro vsude, ale v dusledku toho jsou nejednotni a neuspesni. Chtelo by to nejake centralni vedeni a pak by se jiste dal prosadit program Bambůčo a cigarety zdarma. Nechces na toto tema napsat clanek? Kralovsky bys me pobavil!!! Predem dekuju a mej se moc hezky. Zatim. M.

2 0
možnosti

Díky, Michale, jsem rád, že ses ozval, i když tvůj Deník bezdomovce píše evidentně další kapitoly. Na “závazek” nespěchej, hlavně se dej dohromady a vykroč na budoucí seniorskou dráhu s optimismem.:-)

1 0
možnosti

R^;-Dje dobré, když zkratka hnutí vyjadřuje i program;-) Ale pěkně rozepsáno do detailu je to skvělé.

2 0
možnosti

Děkuji, jdeme do mlaďochů naplno!:-)

3 0
možnosti

R^ Nejen obsah nákupních košíků zdarma, ale i viagru a erotické noční kluby!:-)

0 0
možnosti

Á, pán je modrotabletkový gurmán:-) V pražském nočním klubu Opelichaný králíček už jsme nejen prosadili výrazné slevy typu Kolik ti je let, takovou slevu máš, ale i stálou zdravotní pohotovost. Náš stoletý člen Bujan Metuzalém tam tráví všechny víkendy. Přes týden naspoří na viagru, která je, bohužel, stále ještě bez dotací, a hurá do klubu. Už mu tam familiérně říkají Slintáček.

3 0
možnosti
Foto

Stařecká hloupost musí porazit mladickou hloupost! Už nejsme jako oni.

0 0
možnosti

Vidím to jak hnutí Národně Extenzivní, kompletní zkratku nepsat.

0 0
možnosti
Foto

R^:-),,Psal jsem zde, m.j., i o generacích ,,IX“ a ,,ZET“. I z,,ixů“ někteří již usedají na klozet. V ,,pozici“ důchodců. Totˇ údělem být může. U mnohých životem chodců. I to, že ,,zadci" nasazují na předky. Ač jak kterej to má uspořádáno. Ve své kedlubně či své ředkvi. Holt leckomu v kebuli až hrabe.A dovolím si doporučit nevraštit nad tím vším čelo. Neb kdo tak činí, jinde otevírat se mu může jeho tělo. A nemusí to pak ani na ten klozet stihnout. I kdyby se mu, moc a moc, chtělo!"

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791233

Batˇ, hrrrrrrrrrrrrr na ně. Na množství nečumte!;-D

1 0
možnosti

Když zadci nasazují na předky...:-)

1 0
možnosti
Foto

Byl jsem, chodím na každou demonstaci i defenestraci:-)

4 0
možnosti
Foto

Totˇ! Neb nejen pravidelná stolice vhání červeń do líceR^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik