Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

R^ Ráda Vaše blogy čtu. A mimo jiné přirovnání " uklízet jak robotický vysavač " rozesmálo a bude i hodit;-) .

8 0
možnosti
JP

To by mě zajímalo, Radko, jak se vám tohle přirovnání bude hodit.:-)

0 0
možnosti
ST

"...volej do vohně...."

"V" je jasné, ale V ne jako vítězství, ale jako zdravý rozum Vobyčejnýho člověka! ;-D

1 0
možnosti
LP

no to jo. ale vodsamsaď posamsaď.!!

1 0
možnosti
JF

Dobrý den pane Prouzo, děkuji Vám za to, že i tragické události umíte podat s humorným nadhledem. Smrt rusáckým zachvatčikům, sláva Ukrajině! :-)[UA][>-]R^

21 3
možnosti
JP

Je to čím dál těžší, zachovat si dnes úsměv na rtech. Humor už se jeví jako černý, lehkou satiru nahrazuje sžíravý sarkasmus, ale u mě ještě pořád dobrý.

2 0
možnosti
Foto

R^Tó teda. Voni si autore zase koledujou, že. I vo polácání, doplněné přítleskem a zmínkou o čeháčkovství:-)

0 0
možnosti
JP

Koleduju, Jiří, koleduju. I ten přítlesk možná hrozí. Nebudu výjimkou, už se fackuje za humor i na Oscarech:-)

1 0
možnosti
HP

H90o53r71s25k59ý 32P26e21t84r

29. 3. 2022 10:20

Mimo jiné jsem se i pobavil, díky! R^

4 0
možnosti
VB

My neposkytujeme milosti Ukrajincům, ale oni likvidací Rusáků poskytují milost nám.

Pomoc uprchlíkům má zásadní vojenský rozměr. Proč vojenský? Nacistický wehrmacht, až do svého úplného zhroucení v roce 1945, odsouval civilisty ze zón bojových operací. Ruská armáda je naopak bere jako rukojmí. O matky, děti a staré lidi z Ukrajiny se tedy staráme proto, aby její vojáci a vojáčky, zbaveni obav o své blízké, mohli bránit zemi před ruskými okupanty. Nepomáhat jim znamená komplikovat obranu nejen Ukrajiny, ale i naší země. Ukrajinci totiž bojují také za nás. Jenom nehoří naše města a na jejich ulicích neleží mrtvoly. Že je to přehnané? Není. Putin vznesl ultimáta nejen vůči Ukrajině, ale i Česku a dalším zemím východní Evropy. A jeho kašpárci totéž opakují stále dokola. Kdo si myslí, pod dojmem dnešní reality, že se jedná o pouhé velkohubé kecy? Já tedy ne. Putin svými projevy a statěmi roky píše vlastní „Mein Kampf“ a také podle něj jedná. Z jeho strany nejde o propagandu. Tomu, co říká a proč nechává zabíjet, sám věří.

28 2
možnosti
JD

J69a84n 12D97o46u42š50e92k

29. 3. 2022 10:19

Tenhle argument slyšíme neustále. Bojují i za nás. Ač s Ukrajinou sympatizuji, tohle mi přijde jako nesmysl. Nutný předpoklad k pravdivosti tohoto tvrzení je, že Rusko má vojenskou sílu a chuť k napadení celého NATO a i když je Putin mocnářský půlčík s napoleonským komplexem tak něco takového by neudělal. Blb to není a nikdy nebyl.

8 14
možnosti
JD

J62a10n 17D70o42u52š73e10k

29. 3. 2022 10:01

Podávám DPH, neotravuj uprchlíku.

1 4
možnosti
Foto

R^R^R^Díky.

Za blog i za Natašu se synem.

22 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik