Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Táhni, žebráku, od našich vrat – sami máme málo. Ano, to stále platí.

0 0
možnosti
JP

U někoho platí, u někoho ne. Vartujte dál u svých vrat a zůstaňte bdělý.

1 0
možnosti
Foto

Nemáš-li co říci, zabal to do hromady balastu..

1 0
možnosti
SL

Nepatříte "náhodou" k příznivcům našeho "Pitomia" ? :-)

1 0
možnosti
JS

Já jen k těm Ukrajinkám a Ukrajincům, že kdybych měl kam a nějaké ubytoval, tak bych požadoval více než fotku test na HIV a možná i na další u nich běžně rozšířené nemoci, přece jen jsem riziková skupina a nechci, aby mě zkrátili život nějakou nemocí;-).

4 0
možnosti
JP

Myslíte na všechno:-)

2 0
možnosti
JR

J60a43n 41R84i85c84h24t18e14r

29. 3. 2022 14:46

Bohužel, tenhle "vtipný" způsob psaní je pro mě nečitelný. Takže bez karmy.

11 3
možnosti
JP

Já se polepším a příště už zas jen spisovnou češtinou.

0 0
možnosti

Krásný blog, děkuji!

8 0
možnosti
MK

Měl jsem souseda, co byl s nadsázkou na zabití. A co s tím? Rozjet s ním nějako sousedskou válku by bylo to nejsnadnější. Jenže kam by to vedlo? K neustálé eskalaci vztahů. A na konci by byli jen poražení a žádný vítěz. A navíc by tím trpělo i celé sousedství.

Normálně v běžných lidských vztazích musíte soužívat s různými individui. A pokud bychom vše řešili tak, jak vztahy s Ruskem, tak bychom se už dávno navzájem vyvraždili.

Víte, co tím chci říct? Pakliže výsledkem diplomacie je toto, tak je to jasné selhání diplomacie.

Jo a když už situace dospěla do tohoto bodu, tak je jasné, že Ukrajincům musíme pomoci. Ale, prosím, netvařme se, že tady v ČR nemáme rodilé občany, co už delší dobu také potřebují pomoc –a nenalhávejme si, že tohle všechno jen situaci nezhorší.

Inflace se rozjíždí ve vysokých obrátkách. Bytů není dostatek ani pro zde trvale žijící. A na energetickou krizi jsme si začali zadělávat už od začátku „zeleného běsnění“. A co navíc bez ruských zdrojů? Pseudomorálním kýčem a ignorováním reality to nevyřešíme.

20 20
možnosti
MS

A co navrhujete? Vys..t se ně protože sami máme málo? Nikdo přece netvrdí, že to není problém, ani se netváří, že naši potřební zmizeli, ale přišedší prostě nějak řešit musíme. Protože když je řešit nebudeme, jakože prostě teď mají přednost, protože pro naše vlastní potřebné máme alespoň nastavené nějaké procesy (ikdyž ne vždy perfektně fungují a jsou složité, tak aspoň existují), tak se nám to pekelně vymstí a to tak že brzy a ti naši potřební to zase odnesou nejvíc. Tím že pomáháme ji, pomáháme i sami sobě, protože když teď nedáme, s poukazem, že sami máme málo tak z toho všeho teprve bude problém, a to myslím fakt nikdo nechce.

20 0
možnosti
NP

Moc dobré, díky R^

11 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik