Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je to asi takový humor inženýrů ekonomie. Jen mě překvapilo, že v tom vašem domově důchodců jsou tak mladí kluci a holky - 70 let. To snad bylo za komunistů. Mimochodem, by the way, já nevím, proč se politici vzrušují nad tím, že umírají na kovid důchodci (vesměs, jsou výjimky), přece mladým ujídají chlebíček, zadlužují ekonomiku.Nad smrtí koviďáků nad 65 by se mělo naopak jásat, ne? Možná by mohli dostávat i nějaké mediale za zásluhy o oddlužení.

1 2
možnosti
JP

Humor inženýrů ekonomie je velice zvláštní, pane Libeňský. Naštěstí kvůli ekonomickému vývoji ČR, Evropy a světa se už dost dlouho nezasmáli, a ani v budoucnu asi dlouho nezasmějí, proto se chodí chechtat ke statistikům ze zdravotnické oblasti. Což je ale taky brzo přejde.:-(

6 0
možnosti
PK

No, vzor je vždy pro lid neodolatelný, viz foto a deklarace pana Fialy. Pan Klaus st. si sice nebere roušku, ale nenaléhá na ostatní aby tak učinili.

0 0
možnosti
JP

Jak říkají staří latiníci, Petře: Verba movent, exempla trahunt - Slova hýbou, příklady táhnou. Zřejmě někteří politici sice hýbou ústy, ale jsou netáhla. Měli by už táhnout:-)

4 0
možnosti
OD

Statistika? Zvára, Prášková MFF Karlín, 32 let a ještě sále je mi ne - volno. A k tomu ještě jedno martyrium - Demografie, Pavlík, Kalibová - jednou stačilo nikdy více....Ale také se bavím....

Chudák statistika - sebrat veškerý dech z té mohutné hrudi pí Maláčové....Co s tím vším dechem statistika udělá? Unese to vůbec?

1 1
možnosti
JP

Také jste asi neměl lehká studia, pane Dubovský.:-) Bohužel, za otevřeně sexistickou narážku na hruď paní Maláčové vás musím nahlásit na Výbor za asexuální ňadra. Smutné, ale nutné. Nic osobního, věřte mi.

4 0
možnosti
JK

Jen jestli vaše důvěra v rozum jedinců tohoto národa není nadhodnocená. Materiál může kolovat řetězově emailem, až se nakonec mírně upravený usadí na nějaké stránce opravdu zaručených pravd.

13 0
možnosti
JP

Koho pracně v základní škole naučili, jak se počítá průměr, ale na výuce o VÁŽENÉM průměru už chyběl, protože stávkoval v pátek za klima, nepomůže ani svěcená. Ale co ukradla Greta, to plnohodnotně nahradí řetězový mail. :-)

3 0
možnosti
Foto

P28e47t50r 44B63u66r12i87a39n

18. 11. 2021 14:49

Vyvrátím to jednou jedinou citací.. " Máňa říkala, že to není směroplatné." pronesla chvíli po krásné půdičce, na které by se jí to krásné věšelo. Pobavil jste :-)

7 0
možnosti
JP

Že se můj učitel statistiky na vysoké škole docent Žváček obrací při čtení některých analýz statistických dat v hrobě, není směroplatné, Petře.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik