Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

To "Konečné řešení" a to "Oberkomando" mi nepřijde vtipné.

0 0
možnosti
JP

Omlouvám se, mně není nic svaté.

2 0
možnosti
EN

Ono to v tom Berlíně nebude tak žhavé. Jednak to referendum není závazné, jednak, dojde-li k tomu "vyvlastnění", tak to bude dosavadním majitelům zaplaceno.

3 1
možnosti
Foto

Ale pan autor blogu nic nedostane! ;-D

0 1
možnosti
Foto

To je demokracie a proto ji mám na stejném stupni, jako ostatní totality.

1 0
možnosti
Foto

R^R^Berlín nám ukázal výhody přímé demokracie v praxi. Jinak bych doporučoval závěrečné volební heslo vhozené dva dny před volbami každému do poštovní schránky : Jestliže chcete, abychom splnili všechny naše volební sliby, musíme Vás napřed oškubat.

8 1
možnosti
VV

Nejsem si jist, ale myslim ze je to jen jeden z kroku k tomu, aby se tim musel zabejvat berlinskej senat a pripadne odsouhlasit odpovidajici zakon.

0 0
možnosti
PL

P35e56t71r 47L34o64r72e26n66c

28. 9. 2021 11:00

Pirát: Progresivní zdanění od tří nemovitostí...

Katastrální úřad: menší bungalov se samostatnou garáží nebo zděnou kůlničkou to je 3 až 5 nemovitostí. 1.domek, 2.kůlna, 3.zahrada, 4.-5. pozemky pod stavbami.Rv

Byt v bytovém domě: 1.byt, 2.společné prostory, 3.venkovní nebo garážové stání.Rv

5 0
možnosti
MP

Pro co bych ovšem byl všema deseti by byla "třetí vlna" privatizace, kdy by se dostaly malé obchůdky do rukou těch, kteří je provozují.

0 0
možnosti
Foto

R^;-) Spíš jen bouře ve sklenici vody. A také i návnada, ač jak pro koho a proč. Jojo. OPBH, taky ,,řešení". Metr na hlavu a nadměrné metry, a šup další podnájemníky. Všecko už tu bylo. ,,Dekret" na byt, atd. A také naivita mnohých. Třeba, že vlastní majetek končí i začíná dveřmi do vlast. bytu v bývalém činžáku, či paneláku. O prostorech typu byt/nebyt ani nemluvě. Vlastnictví, nájem, podnájem, pronájem. Cestička hájem;-)

8 0
možnosti
ND

Ach jo, co nás ještě čeká...

Není všem dnům konec, však se ještě nějaká "skvělá" myšlenka někomu vylíhne, už teď jsme některými obzvláště vypečenými zavaleni...

Hezky jste to rozebral.

8 0
možnosti
JP

Především předvolební houstičky musí být obzvláště vypečené.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik