Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Kde se ve vás vzala ta potřeba klesnout tak hluboko. Stojí nějaká "ubohost" za "ubohost" ještě větší, neřekl bych. Mít názor je jedna věc, být ale sprostý, je věc druhá. I kdyby bylo ve vašich názorech něco pravda nelze věřit výrazům pocházejícím z prostředí onoho hampejzu, o kterém toho asi dost víte.

3 0
možnosti
Foto

Tak volební kampaň začíná mít americký scénář.

8 0
možnosti
Foto

Americký styl volební kampaně sem přitáhl právě Babiš, potažmo jeho američtí poradci. "Všeci kradnú", pamatujete?

4 5
možnosti
AM

A68d52a71m 45M60a66l59ý

3. 9. 2021 11:39

Upozorňovat na premiérovi ubohosti je prostě v očích autora blogu ubohost ;-)

5 0
možnosti
JP

Proč neupozorňovat, to je v pořádku, nekritizuji upozorňování, ale jen metody. Hrát politickou kartu s nemocným (byť možná vyléčeným) synem, třiceti tisíci mrtvými během pandemie nebo poškozováním českých firem jen kvůli tomu, že patří do určitého svěřenského fondu, TO mi přijde ubohé.

3 1
možnosti
PK

Pište jak vám libo a na reakci se vykašlete, zdejší diskutující nepředstavují žádný vzorek národa a to včetně mě.

6 0
možnosti
JP

Názorná ukázka zvráceného myšlení: nebudeme se zabývat obsahem sdělení iniciátorů zmíněných akcí (přečetl jsem jenom o dvou), budeme se pohoršovat nad formou, přičemž použijeme techniky argumentačních faulů (např. naprosto neorganickým zaštítěním známou osobností, která s tématem nemá nic společného).

4 1
možnosti
JP

Asi to opravdu bude můj “handicap”, že jako lektor společenské výchovy i formu považuji za velice důležitou, mj. proto, že významně kultivuje zúčastněné a jejich politický a společenský dialog. Možná vám fakt, že se někteří politici častují nejhrubšími vulgarismy, i na rvačky v parlamentu už dochází, připadá ospravedlnitelný, jde-li o “dobrou věc”. Já si naopak myslím, že je třeba takovým politikům vysílat signály, že si to jejich voliči nemyslí, nepřejí a je třeba to veřejně to odsuzovat. A můžete mi pomoci, nevím, kterou známou osobnost jsem argumentačně v článku zfauloval?

1 0
možnosti
PB

sama Pekarová Adamová, která v červenci 2020 hodovala na Karlově mostě, aby „ukončila koronavirovou dobu“.

Co pořád máte za mindrák z toho Karlova mostu?

Akci pořádal soukromý živnostík, v době úplného rozvolnění, lidé tam seděli v určitých rozestupech od sebe a rozhodně jich tam bylo méně, než jinde na povoleném koncertě. Jaký rozdíl by byl mezi tím, kdyby po tom mostě ti lidé normálně šli? Žádné šíření viru to nezapříčinilo, bylo to v době, kdy lidé houfně jezdili na dovolené a to včetně vládních papalášů i s premiérem a jejich rodin. A navíc měsíc poté, co Babiš válku s covidem prohlásil za vítězné ukončenou a nabádal lidi, aby se přestali strašit nějakou druhou vlnou.

Takže znovu: co z toho máte pořád za mindrák?

11 5
možnosti
Foto

Protože ho tam nepozvali! ;-D

5 2
možnosti
PP

Mluvíte mi z duše. Schizofrenici jsou hodně dobře manipulovatelní a zároveň nevypadají jako nemocní. Měl jsem souseda, který touto nemocí trpěl. Projevila se u něj až v dospělosti. Pokud bral medikamenty, tak to byl na pohled docela normální laskavý chlápek. Když prášky vysadil, začal mít bludy, že ho chce někdo zabít či umučit, což ho vždycky tak vyděsilo, že se pokusil o sebevraždu. Bohužel, při tom posledním pokusu už ho nezachránili. Samozřejmě, že bludy mohou být různé a záměrně manipulovat s jakýmkoli takto nemocným člověkem je eklhaft.

Ten druhý případ z toho mítinku v Průhonicích se mi ani komentovat nechce. To bylo tupé jak ....

No a k tomu třetímu. To bych považoval za vtip, kdybych před časem sám neviděl chlapíka u nás v Albertu, jak pečlivě opípává mobilem všechno co dává do vozíku a dítku, které s ním bylo, vysvětluje že "tohle kupovat nebudeme, to je od Babiše".

Vám pane Prouzo karma

20 3
možnosti
SL

A jak víte, že je mladej schizofrenik? Předpokládám, že jen díky tomu, že to prohlásil jeho fotřík, proslulý svou pravdomluvností... Mně to může být jedno, když se dva Čoboláci perou, tak pro mne jen kávičku, ale pravdu nikdo neznáme...

A to třetí téma - nevím, proč se divíte. Já jsem třeba nikdy vědomě nekoupil nic, co by pocházelo z Burešových fabrik. A co tak sleduji, hodně lidí si počíná podobně.

4 4
možnosti
AN

A18l39e18š 58N87o93v91á52k

3. 9. 2021 10:27

A teď se k tomu přidal Fiala se svou parodickou kampaní "do roztrhání těla". Ještě se asi dočkáme pěkných věcí...

7 2
možnosti
Foto

Dobrý den, pane "kobliháři".

4 8
možnosti
JP

Dobrý den, koblihy ven:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik