Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Tento týden jsem sledoval tři předvolební debaty. Ubohého politického boje tam bylo 80%. RvRvRv

0 0
možnosti
JP

Já jsem, co se týče předvolebních debat, momentálně na detoxu, tak nemůžu přitakat ani nesouhlasit.

1 0
možnosti
MK

M31i35l70a61n 53K95e69s32l

3. 9. 2021 18:32

Navštívil klinického psychologa.(díval jsem se na seznam doktorů psychologů a žádného klinického jsem nenašel) Dejme tomu,ale na tu jeho nemoc jsou experti psychiatři.Syna nejbohatšího Čecha vozí k doktorovi a na polévku přítel.Zlý tatínek mu nekoupil auto nebo nemá řidičák?Tu polévku beru.Já za dobrou držkovku nebo gulášovku bych jel také světa kraj. Stejně jej lituji -špatný tatínek ,ale ještě horší maminka.Tatínek je zlý na synáčka a maminka přihlíží.Kdybych byl na potomky jako Babiš,tak mne manželka zavraždí.

0 2
možnosti
JP

Správně, na manžela musí být přísnost. Zpohlavkovals potomka, tumáš kudlu do zad. Také jsem polévkový, ale 90 kilometrů bych za dršťkovkou nejel. Možná za úžasnou bujabézou.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-) Ještě bych přidal házení vajíček. Babiše nevolím a volit nebudu. Ale některé hloupé útoky na něj jsou zbytečné, akorát z něj dělají mučedníka a přihrávají mu voličské hlasy. Pokud chce někdo kritizovat premiéra Andreje Babiše a hnutí ANO, ať tak činí věcně. Možností je dost.

14 0
možnosti
MK

Proč tolik řečí?

Stačilo přiznat: "Miluji Babiše".

3 10
možnosti
JP

Všichni milují Babiše, pane Kando. Jen musíte dodat, jestli myslíte toho staršího nebo toho mladšího. To je rozdíl, asi jako mezi Hayato Okamurou a Tomiem Okamurou. Já tedy ani jednoho (z Babišů i Okamurů).

6 0
možnosti
JN

J74o42s16e15f 26N55i52k78l

3. 9. 2021 16:47

R^ už vím koho budu volit;-D

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že podobné boje jsou úsměvné.

Na druhou stranu:

- AB záměrně ničil české poctivé firmy pomocí zneužití daňových zákonů a likvidoval zdravou konkurenci na základě zajišťovacích příkazů, změnilo se to, až když začaly padat rozsudky...

- AB např. ztížil podnikatelské prostředí zavedením vysokých a nesmyslných pokut,

- finanční úřady pod taktovkou ANO měly příkaz z MF nevyplácet některé covidové bonusy, ačkoliv dle zákona měli krachující podnikatelé při lockdownu na ně nárok......(v radiu se kasali jinak)

A mluvím jen o příkladech, které se týkají mé práce a se kterými jsem se setkala.. Ostatní kauzy AB nekomentuji.

Zaslouží si AB zastání, i když konkurence hraje též nepoctivě?

Mne nemrzí, pokud se vůči němu používají stejné zbraně. Tím neříkám, že postupy antibabišovců jsou správné. Jen spravedlivé. :-)

3 1
možnosti
JZ

Správně paní Krištofíková, takto se bojuje s Andrejem Babišem. R^:-)

0 0
možnosti
PB

...... sem čerstvě sjel hlavní portál a v sekci "Expres" sem narazil na zajímavý pokračování,- posudek na mladýho vypracoval nějakej MUDr. Kaufner, kerej podniká ve Švédsku a v ČR nefiguruje na seznamu soudních znalců(?),- posudek o naprosto zdravým juniorovi byl hotovej za 5a1/2 hodiny,- tu půlhodinu společně dlabali v putyce svíčkovou!,- ....... no a aby teho nebylo málo, tak sa na Twitteru vobjevily záhadný fotky a vztahový linky Kaufner vers. Pekarová s Adamovou, Šafr, Novotný, Forum24, Seznam atd.atd.,- .....asi fake, žejo;-D?!

8 0
možnosti
Foto

DOST DOBREJ ,,KAUF". Jeden by z toho moh bejt a ž ,,auf";-)

4 0
možnosti
Foto

Politický boj nemůže být nikdy ubohý. Pokud by byl, ani ubožáci by neměli co řešit, natož do všeho až vidět, ba i svou ubohost nemohli by do veřejného prostoru nahlas virtuálně vyřvat;-)

1 0
možnosti
MB

Mne zase udivuje -

1) Revoluce r. 1989 již byla, nebo teprve bude? Jak může sedět v čele Vlády osoba, nemaje Lustrační osvědčení. Pokud již byla, tak vlastně pro koho? ...?

2) K čemu je, pro ČR AB dobrý? Daně dlouhodobě, příkladně neplatí - viz absentuje v TOP 20. Žije z našich daní, evropských pracujících. Jaký je jeho výrobek. Čím oblažil a proslavil, naši zemi? , Baťa měl boty! Já vidím kamna! Mají velikou spotřebu a vydávají málo tepla ... Kouře a dýmu zase kopec ...

3) Otec, je veřejná osoba, vystavuje se lidem. Je to jeho chleba. Já být synem jeho, tak tam jedu rovněž! Postavím se do fronty, pogratuluji k narozeninám a sdělím, že již jsem zdráv. Logicky, někdo mne bude doprovázet. Očekávám otcovu radost, on zase mele to své. Kampaň !! Vlastně má pravdu , že ANO :-)

6 6
možnosti
LH

s Klusákem a budte se Klusáka ptát jestli je to dobře, inu vy jste taky čestňák

5 1
možnosti
Foto

Byl to Babiš, kdo zatáhl celou rodinu do politiky i do kriminální kauzy, tak ať se nediví.

A vy také ne.:-/:-)

17 11
možnosti
PK

Ale nebyl byl to jeden reportér a jedna reportérka a kdo je na ten nápad přivedl to není známo....

9 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik