Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Je to bezpečné, takový humor? Hyeny, které probíhají v hlavě pana presidenta nechávají resort zdravotnictví klidným, přestože antipsychotika údajně mohou bludy mírnit či dokonce potlačit. I ministrovi zdravotnictví je duševní stav hlavy státu lhostejný. A teď Vy přicházíte se svou otřesnou zkušeností, která dokazuje, že hyeny nejsou zdaleka jen novináři (včetně těch probruselských vlastizrádců odhalených Matochou) , ale že hyenismus panuje v celé ČT. Jestli se Vašich slov chytí ti pověření honiči, mohli ve svém státotvorném a prodemokratickém nadšení někoho rozsápat.

0 0
možnosti
JP

Humor není nikdy bezpečný, to jsem si vědom. V diskusích pod mými články už mě tu párkrát rozsápali, ale nic si z toho nedělám. Kdo jde s kůží na trh, musí počítat s tím, že mu tu kůži občas někdo vypráší. Tak ať si s chutí poslouží:-)

2 0
možnosti
ND

Mno, nebyla jsem tak naivní, že bych spojovala role herce s jeho skutečným životem, ale musím se přiznat, že v dávných dobách kdy běžel premiérově seriál " Žena za pultem" jsem pojala velké nesympatie k herečce Janě Bouškové, která hrála dceru ženy za pultem a tak přesvědčivě členku SSM s těmi zásadama a kecama, že jsem sice ocenila její herecké umění, ale co naplat, sympatická mi není dodnes :-) Je to podobné jako role vraha režiséra Adamce v jednom filmu, už jsem zapomněla název. Též to zahrál tak bravurně, že...

Zajímavý, pan Vinklář mi rolí Cvacha sympatie nijak neovlivnil :-)

1 0
možnosti
VV

Ja si nikdy herce nepredstavoval podle roli. Ovsem velky dojem na mne udelal Jaroslav Moucka kdyz se o par mesicich kdy mel zakaz verejneho vystupovani nahle objevil na obrazovkach a vypravel jak byl pomyleny a ze sovetska agrese byla zachranou pred kontrarevoluci.

Od te doby to pro mne uz nikkdy nebyl herec, jen s. pomyleny.

0 0
možnosti
Foto

Tak už víme, že se mihnete filmem. Díky za info.

1 0
možnosti
Foto

;-DKlídek. Každýho prej dostihne jeho karma. Tak sem taky ,,přiložil"R^

0 0
možnosti
TH

Prosím někoho, aby mi vysvětlil, jak se jmenuje diagnóza, jež některé jedince nutí si spojovat roli s osobou herce.

1.) Andrea Čunderlíková byla s manželem v samoobsluze, kde si je dlouze prohlížel pán. Když se chtěli dozvědět, proč tak činí, tak se pana Kleina zeptal, jestli je její muž. On přikývl a ten člověk útočně vyhrkl "A to vám nevadí, že spí s Blažejem?"

2.) Kdyby žil Ladislav Chudík, tak by mohl vyprávět, kolik dostal dopisů, které se hemžily prosbami o ortopedickou pomoc.

3.) Nedávno Taťána Medvecká vyprávěla, že potkala dvě ženy, které jí oznámily, že jí na Modravě hledaly v konzumu.

4.) Peter Falk měl příběh s fanouškem, který byl hrozně zklamaný, že není detektiv a ani Ital.

5.) Andrew Robinson, který hrál vraha ve filmu Drsný Harry s Eastwoodem, měl dokonce problémy, jež hraničily s jeho zavražděním, což je nepochopitelnější o fakt, že jeho postava byla v závěru filmu zastřelena Eastwoodem, když už přijmu "logiku" takového diváka.

A tak by se dalo pokračivat dále...

Tuším, že to bude velmi úzce souviset s inteligencí, ale stejně romu nerozumím, protože jde o lidi, kteří ve svém životě normálně fungují, ale pokud přijde na tuto problematiku, tak úplně vypnou mozek.

5 0
možnosti
TH

Ještě jsem si vzpomněl...

6.) Když šel Václav Sloup žádat o ruku své ženy, tak byl rodinou odmítnut, že viděli film Blbec z Xeenemünde a žádného blbce do rodiny nechtějí :-)

3 0
možnosti

Padouch nebo hrdina = jedna rodina. Tak vo co go?

Koukám...nová profilovka.

0 0
možnosti
JP

No jo, Marie, urychleně jsem vyměnil profilovou fotku, abych aspoň někde vypadal jako slušný muž v saku, v košili s kravatou:-) A máš pravdu, že třeba Miloš Kopecký (nejen Hogofogo, ale desítky superzáporných rolí včetně hraběte von Kratzmar v Adéle) to v očích diváků neodskákal, protože to vyvažoval spoustou komediálních rolí. To se mi nepoštěstí.

0 0
možnosti
Foto

Ježiš, já se už těším na neděli.;-DR^

1 0
možnosti
JP

Jó, škodolibá radost byla v Česku vždycky domovem:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik