Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, jsme nejhorší na světě. To neokecáme. Proč tomu tak je, sám nenacházím jednoznačnou odpověď. Ano, je to vláda, ale tu vládu jsme si zvolili MY. Zpívalo se : na Karlově mostě, konvalinka roste. Teď se mi vybavuje Karlův most ve spojení s nejdelším bufetovým stolem na světě plným nejrůznějších dobrot pro ty, co oslavují ,že jsme best of covid. Leckdo by už chtěl svobodně tancovat, i kdyby to bylo na palubě Titaniku.

7 0
možnosti
JP

Také bych chtěl svobodně tancovat, pane Viléme, vždyť jsem taneční mistr. A ta pandemická polízanice už trvá opravdu tíživě dlouho. Na hrobech se mi ale tančit nechce, tento způsob tance jeví se mi nešťastným.

10 0
možnosti

Když čtu tady na blogu, že za omezení pohybu, tedy běžného života může vláda, ne covid, připadám si jako znovu na základce. "To ne já, to on", a nebo "když to dělá on, tak já taky". Trochu nedospělé.

Josefe, bohužel těch případů onemocnění co uvádíš v blogu registruju ve svém okolí čím dál víc. Nic povzbudivého ikdyž nepanikařím.

14 2
možnosti
JP

Nepanikař, Marie, ničemu by to stejně nepomohlo. Zaměnit pečlivou vlastní ochranu za plné kalhoty a sžírající děs nemá žádný smysl. Co smysl má, je jen ohleduplnost, nesobectví, sebeúcta i úcta k životům jiných a s tím spojená oběť.

6 0
možnosti
Foto

J20o85s11e96f 82B97á40r45t22a

26. 2. 2021 12:17

Museli bychom vyměnit lidi, jinak se covidu nezbavíme.

4 0
možnosti
JP

Dovedu si představit otevření škol, obchodů, restaurací, vleků... ale bohužel jsme se v prosinci přesvědčili, jak jsme navržená zdravotní opatření s maximálními počty, rozestupy, ochranou, dezinfekcí aj. okamžitě a masově zcela ignorovali. I o tom jsem už psal. A dopadlo to, jak to dopadlo. Vyměnit lidi nejde, takže... nám to s pandemií taky vůbec nejde.

2 0
možnosti
Foto

Ale za všechno může ta zlá vláda R^

0 0
možnosti
JK

Kdyby šlo udělat "Povinnosti fuč" tak bych klidně nevystrčil nos z baráku do půlky dubna.

1 0
možnosti
MT

Coz o to, v baraku to jde, sam mam vice prostoru nez mohu vyuzit, ale co ti v bytech kde je par m2? A kdykoliv vyjdou jen pred dvere bytu mohou to chytnout..

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik