Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane Prouzo, díky za perfektní článek. A ten posledni odstavec - ZARÁMOVAT!

R^R^R^

13 1
možnosti

Josefe, k tomu není co dodat. Snad jen...perfektní. Zcela souhlasím.

Díky moc!

14 2
možnosti

p.s. nikdy by mě nenapadlo, co může způsobit přílišné utažení vlasů pod dredy. Asi utahoval šéf TI...

0 1
možnosti
PK

Šmakovní počtení a start dobrý nálady pro dnešek, danke..;-DR^

7 0
možnosti
JP

Není vyšší ambice pro mě než někomu vyvolat dobrou náladu. Spolu s mladým Lotrandem volám danke šén, pite šén, ž vu zém.

2 0
možnosti
JH

Přesně vyjádřeno, moc dobře popsáno.R^

Autor se teď, od správně ideologicky zpolitizovaných bambulů, o sobě zřejmě dozví, že je dezinformační, dezinterpretační - dezorientoaný:-)

8 0
možnosti
MP

;-DR^R^ DEŽORIENTOVÁN

Josefe, musim ti jenom nahonem rict, ze tady jsem vybouchl smichy uz po precteni perexu! Na clanek se moc tesim, prectu si ho dnes pozdeji, ted litam jak Cestmir. Zatim ahoj

0 0
možnosti
MP

Jo a vsiml sis, ze mam novou profilovou fotku, na niz se snazim tvarit stejne dramaticky jako ty - muj velky ucitel Drchlik a guru Chose?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik