Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... A co je nejvíc šokující, je jim nasloucháno, jsou voleni, získávají skutečnou moc a už se tyhle receptáře prima nápadů všude možně snaží realizovat ... To je pro mě největší hrůza. Třeba Gréta, lidé ji zbytečně napadají. Ať si povídá co chce. Na to má každý právo. Hrůza ovšem je, že mocní tohoto světa ji s nábožnou úctou, či alespoň s vážnou tváří, naslouchají. No a brzy bude sedět v EP a ovlivňovat životy půl miliardy lidí.

16 0
možnosti
Foto

Dlouho mi vrtalo hlavou proč nemáme média dezertující (z jedné strany fronty na druhou). Ale pak jsem si uvědomil, že lež má krátké nohy a nemůže je tudíž vzít na ramena. A tak si každé médium libuje ve svém zákopu, neb vystrčením hlavy by se vystavilo kruté deziluzi. :-)

8 1
možnosti

...nejen vystrčením...hlavy:-)))

1 0
možnosti
ZD

Sice malinko nepřehledné ale perfektní. Dočetl a pobavilo - dík.

3 0
možnosti
LV

Nedočetl jsem to. Takže nevím, co tím chtěl ukecaný básník říci. Že si máme svůj svinčík zametat pod vlastní koberec, hlavně, abychom nepřišli do řečí? Nebo to chápu špatně?

6 18
možnosti
JZ

J85a28n 60Z82í68m20a

3. 6. 2020 18:24

Ano. Chapete spatne...

17 1
možnosti
JB

J29a61n 19B72u58r28d80a

3. 6. 2020 15:48

Říkejme bitému dítěti, ať není bonzák. Že si každý správný chlap vyřeší své problémy sám, ať se těm šikanistům postaví a ukáže jim. S největší pravděpodobností dostane opět zbytečně do držky, ale co nám do toho, hlavně že nemáme ve třídě bonzáka.

3 1
možnosti
JP

Jen opravdu extrémní případy si děti nevyřeší samy. A krizové situace, jejich věku odpovídající, by se měly naučit řešit už v tom raném věku, jinak až po vstupu do reálného života zjistí, že život vůbec není peříčko. A už nikdy nebude.

3 0
možnosti
MB

Krásně sepsáno, s kouzelným nadhledem zformulováno. Děkuji.

12 0
možnosti
PS

Každá třída měla svého bonzáka. Byl to člověk neoblíbený prostý kamarádů. Na vojně stejný model. Oni to bonzáctví schovají za dobré úmysly. Podstatný rozdíl je že ač piráti bonzují tak jsou celkem oblíbení. Což bude dáno tím že ty žvásty o dobrých úmyslech jim voliči ochotně věří..

15 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik