Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A my se budeme z nebíčka dívat, kam to ta dnešní mládež za 20 let dotáhne. A co myslíte, budeme jásat nebo plakat?

7 0
možnosti
JP

Netuším, dokonce ani to, jestli se budeme dívat z nebíčka nebo z peklíčka. Ale při pomyšlení na turboklimaGrétu mi, nevím fakt, proč, vytanula na mysli jedna píseň od Rangers - Plakat budeš, dívko má...

7 0
možnosti
VB

Nedělila bych to na staré a mladé, i za komunistů část z nás protestovala proti devastaci život. prostředí (např. se začala uplatňovat agresiv. chemie na polích, skleněné lahve s mlékem se vyměnily za šílené pytlíky - ,mléko se znehodnotilo aj.). Právě jsem si přečetla rozhovor s V. Klausem, který setrvává na svých omylech i předpojatosti vůči zlepšení život. prostředí. A varuje nás před Rakouskem. On snad neví, že Rakousko zvládá mj. obnovitel. zdroje energie - troufá si s nimi dojít až na 100 %? A že jde o levné zdroje, bez rizik? Klaus kope za jader. elektrárny, ale chce mít úložiště jader. odpadu na své zahrádce? A co bude s jádrem v době sílících zemětřesení, povodní aj.?

7 24
možnosti

Tady jde snad o dnešní mladé, ne o mladé za totáče (ti jsou dnes ti kritizovaní).:-)

7 0
možnosti
PC

Vynikající článek, bravurně napsáno. Karma se třemi hvězdičkami.R^R^R^

Tohle by mělo být zlatě zarámováno a vystaveno na čelní stěně každé školy!

50 1
možnosti
MS

no nevím, jestli to neni na ty současný děti moc dlouhý...

17 0
možnosti
KB

K85a48r62e59l 27B54o44k

29. 1. 2020 10:49

Není co říci. Lépe to napsat snad ani nešlo.Karma.R^R^R^

35 0
možnosti

Výborně napsáno. R^R^ Zasloužilo by to do kamene tesat, ale možná postačí, když odkaz na tento článek začneme šířit po sociálních sítích.:-)

43 0
možnosti
VF

No, nedávno tu jeden svazák plakal nad tím, že musí dělat na důchodce, protože ti si na ně nevydělali a mnozí z nich je dokonce ani nepotřebují.

Ode mne karma za humor, který vede k zamyšlení.

Předpokládám, že se tu brzy objeví článek se skoro stejným názvem a nejmenovaný kolega se Vás bude snažit trumfnout.

Přeji prima den.

23 0
možnosti
JH

J91a48k36u48b 33H61o74z42a

29. 1. 2020 11:18

Myslíte vytrčence? To by byla nějaká odvaha. Tohle totiž není jen jiná liga než jeho blogy, ale úplně jiný sport. ;-D

8 0
možnosti
PK

Hluboký úklon, jako vždy, lépe to fakt nelze napsat;-DR^

30 0
možnosti
JB

Bezvýhradně souhlasím

3 0
možnosti
Foto

Spravedlivé rozhořčení... Jo, nebýt to k smíchu, bylo by to k pláči. A také podle přísloví "kdo nic nedělá, nic nepokazí. My jsme si, na rozdíl od "těch mladých ekologických alarmistů " ještě svých rodičů, a prarodičů vážili. Ve válku, před válkou i po válce dělali - co mohli - pracovali a starali se... . A hlavně - vychovali nás k úctě k přírodě i ke generacím před námi... Ke svým rodičům, učitelům - i k historii českého národa..Za to, že se náš stát stal od svého vzniku v roce 1918 respektovaným samostatným státem ve střední Evropě. A to hlavně díky těm, co žili před námi. A o té ekologii ani nemluvě. Já si ze svého dětství pamatuji např. na Ostravu, kde jsme po nějaký čas bydlili. Stěny ostravských domů byly ještě po válce úplně černé. (Černá Ostrava nebylo klišé). Stále je co napravovat - ale ne slovy (a demonstracemi), ale skutečnými činy. Slovy K. Havlíčka Borovského. Už "aby jim to (ekologické) vlastenčení namísto slov přešlo do rukou"... Díky, pane Prouzo, přiděluji vám karmu. R^[>-]

33 0
možnosti
AK

Lidstvo se ničí po staletí a nikomu to nevadí,ale že prý my zato můžem!!!Velký kulový.Zato může konzumní spůsob života,který nám byl nainstalovám s.Havlem a jeho komunistobijci.A zadruhé ten vlez do zad EU!!!Jenže to většina lidí asi pozná až bude pozdě.Neb každý vidí jen tu svobodu a moci cestovat.Jenže hloupý komunisti nám to zakazovaly a chtěli aby jsme věřily jen jejim báchorkám,ale pak když vycestujete,tak vidíte ten rozdíl jaký je a jaký bordel tam je.Jenže to nikoho netankuje.A že ten boredel máme taky doma,to už nikoho netlačí.Jak můžeme my starší zničit život?Jen díky tomu,že jsme přijali za své konzumní život západu na který pořádně nemáme.Co ničí dnešní mladou generaci-mobily,hry všeho druhu,lenost pracovat,arogance vůči starším lidem,ale zapomínají,že se to bude taky týkat jich samých,ale to neřeší.

7 9
možnosti
PC

Ano, pane Katzere, mladí si svým nicneděláním a věčným "pláčem" nad svými předky řežou větev pod svou vlastní zadnicí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik