Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Dědku, vždyť vy ani neumíte používat počítače, nanejvýš mačkáte tlačítka. JO, jo, mladej, ale naši ho vymysleli...

4 0
možnosti
TB

Úplně je to vidět na spotřebě vody. Je třetinová než za bolševika . Když v jednom socialistickým seriálu vysvětluje šéf přehrady nějakému bafuňáři že 210 m3 na osobu je fakt moc, tak jsem teprve pochopil jakou cestu jsme překonali.

9 0
možnosti
JS

Tak byla voda za pakatel a každý měl u domku zahrádku, kde si od brambor přes mrkev po rajčata pěstoval vše a samozřejmě se denně zahrádka kropila, pokud zrovna nepršelo a pak se to vše zavařovalo na zimu, pralo se v pračce a pak se prádlo čvachalo ve vaně, do které tekla voda průběžně, takže ono to bylo opravdu úplně o něčem jiném, srovnat jen tak to prostě nejde.

3 1
možnosti
PV

Pěkné přirovnání jste napsal. Napíšu kratší a výstižnější:

Když problematický soused vypálí společný dům a pak koupí nové záclony, naleští kliky a tváří se jako svatoušek, který přece udělal všechno co mohl, i když ve skutečnosti udělal jen to co ho nic nestálo a nijak nenarušilo jeho pohodlíčko.

Co z ekologických škod, které vynikly za posledních 50 let se podařilo skutečne zlikvidovat? Maximálně se snížila (občas jen papírově) rychlost zamořování.

2 25
možnosti
JP

No vždyť to říkám, zapálili jsme vám dům, pane Vlasatiku (vy ho tedy máte už dokonce za vypálený), nehnuli jsme prstem, protože by to ohrozilo naše pohodlíčko a z ekologických škod nezlikvidovali vůbec, ale naprosto nic. Čistá nula. Ještě, že už jsme to ekožezlo předali vám a vláda klimatů tvých k tobě se zase navrátí, o lide český. Ne, Pavle Novotný z Řeporyjí, lepší než pomník vlasovcům bude pomník vlasatikovcům, ti uměli vždy mocně udeřit, a kratčeji a výstižněji, a z vypáleného domu strhnout maskovací záclony, co nás nic nestály a věrolomně vlály nad našimi ekozločiny. Ach, bože.

14 0
možnosti
RK

R31a14d30e14k 86K43o47h71u30t

29. 1. 2020 19:52

Jak se opovažujete!!!

1 0
možnosti
KV

Odkaz na tenhle blog bych si měla někde uložit. Ušetřila bych si spoustu vysvětlování.

14 0
možnosti
RS

Pane Prouzo díky za skvěle napsaný článek. Krásně jste to formuloval.R^

28 0
možnosti
OP

Rozparádil jste se fest :-)R^. Zatím se jeví tato kritická mlada generace způsobila k ovládání tlačítek, objednávání on-line, užívání si zážitků a k útočné verbální komunikaci. Pochybuji, že to bude k jejich plodnému a spokojenému životu stačit

10 0
možnosti
RK

R10a96d75e62k 62K77o76h13u54t

29. 1. 2020 19:53

Ta tlačítka už taky neznají.

0 0
možnosti
SM

Karma. Ďakujem autorovi. Čosi podobné píšem pod každú gretovinu.

19 0
možnosti
Foto

Blogerka-neblogerka Sona Motusová stále nemá žádnou vhodnou profilovou fotografii a nenapsala žádný článek - ale to blogerské "béčko za svým jménem" má, ačkoliv žádná blogerka již několik měsíců není a pouze vstupuje do diskusí blogerů ostatních.Rv ;-(!!

0 3
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik