Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Grandiózní a dojemné zároveň. Karma !

5 0
možnosti
Foto

Podepisuju. V Ústí nad Labem byl prý tak hrozný vzduch, že místním lidem bylo ke konci komunismu vypláceno ročně tisíc korun, lidově se tomu říkalo "pohřebné". V Praze, kde byl vzduch ještě horší, se nevyplácelo nikomu nic.

9 0
možnosti
PS

Trochu vážněji. Někdo potřeboval partičku užitečných idiotů jenže mezi dospělou populací jich moc nenašel. Tak zaútočil na ty nezkušené a naivní v podstatě děti. Nehledal bych v tom nic nového "správnou výchovu" měli komunisté ale i Hitler. Jenže ten lovec mladých to trochu nedomyslel když začal rozeštvávat generace. To rozdělení mladí=oběti, starší=ti co za to můžou je velice nebezpečné.

20 0
možnosti
AW

To jsme teda borcí. Ale fakticky to tak bylo?

"Uhelné prázdniny byly k naší radosti vyhlašovány snad každý rok." Kolikrát jste je zažil? Já tedy jen jednou v roce 79. Je otázka, jak by to vypadalo při podobných mrazech teď.

"přesto jsme dokázali snížit emise CO2 o 22%". Není to tím, že u nás do značné míry chcípl protěžovaný těžký průmysl?

"spotřeba paliva klesla několikanásobně" Vážně? Jakou měla spotřebu škoda 100, 105, 120?

Ano, třeba čistota řek se hodně zlepšila. Soudruzi na nějaké čističky kašlali. Z nuly se vždycky zlepšuje celkem snadno a rychle. Pak to jde, ale stále hůř. Neusínal bych na vavřínech.

2 14
možnosti
AW

A23l47e76š 64W26o52l27k27e19r

30. 1. 2020 10:06

Prosím rozveďte své mínusy slovně. Takhle nevím, kde mám v matrixu chybu.

0 0
možnosti
JS

Zajímal by mě názor pána Bursíka a jeho biomasu, že taková mladá žába, Greta Trdlo má zkažené mládi.

6 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik