Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I81v45a50n 84M53a60r98e20k

17. 1. 2020 9:50

Díky za humorný blog. R^[>-]. . . Bohužel, po tom co jsem viděl a prožil v Praze při procházce přes Karlův most, Staromák a Václavák před dvěma léty Ten neskutečný mumraj, kabaret na každém kroku, budu se jí už navždy vyhýbat. ;-(

1 1
možnosti
JP

Mám i spoustu kamarádů-Pražanů, kteří do úplného centra zavítají, jen když potřebují přehlásit elektřinu a plyn v Jungmance. Před rokem mě o vánocích s dcerou na Staromáku dav natlakoval do takového lidského mlejna, že jsme tam letos už nešli. Karlův most, občas kolem něj jezdím, vídám permanentně davem zašpuntovaný. A procházka po mostě v připažení, krok sun krok s oběma rukama na tašce proti kapsářům, to mě, nevím proč, nebere.

2 0
možnosti
ZD

Hlubokosklon před Vámi, který si z politiky dovedete dělat srandu. Zdejší upocení cokolivkritici a permanentní revolucionáři berou současný stav politiky jako otázku vyhynutí lidského druhu.

15 0
možnosti

Mohl byste mi sdělit jediný důvod, proč by vedle (jistě chvályhodných) humorných blogů neměly existovat i vážně míněné názory napříč politickým spektrem?

0 0
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-D Můj šok je stejně tak hluboký, jako Mafiáns... pardon Mariánský příkop!

Ona to vlastně byla krása krásoucí už dávno, v dobách kdy pražští občané v lidovém podání říkali Mariánskému náměstí Mafiánské. Teď abych se bál, že se Staroměstské náměstí přejmenuje na náměstí "Starých dobrých móresů", na znamení čehož tam bude vztyčen Mafiánský sloup!

7 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik