Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30i83r43i 75T19i62c96h23y

22. 7. 2019 19:37

Vas prispevek by se dal dlouhodobe rozvadet na tema soucasny levicacky fasismus. Jen mensi poznamka: Jedny z nejuspesnejsich statu, homogenni Svedsko a Dansko (jedna rasa, jeden narod, jedno nabozenstvi - zadny duvod k trenicim) si narusili spolecnost vpustenim nevhodnych vetrelcu, kteri dnes jiz cini asi 10% populace. Pritom ten multikulti fanatik Trudeau v Kanade tvrdi, kdyz nadava Trumpovi do rasistu, ze DIVERSITY je silou kanadske spolecnosti.

1 0
možnosti

No, tak oblíbená kombinace černo-bílá letí světem už pěkně dlouho. A nejen v multikulti lidské:-))

Tak třeba Black&White whisky je toho důkazem, a to i přes to, že to zvládnou dva Skoti-teriéři. Za to Bílý tesák a taky Labutí jezero (kde je jen jedna černá labuť), jsou důkazem, že ve zvířecí říši jsou ještě velké rezervy.

Ale jinak...pěkný blog jsi vyrobil, Josefe!

5 0
možnosti
Foto

Tak copa je to tady za letní flákandu? Místo abyste pomáhal kostymérům složit do oříšku hidžáb, aby se Popelka nebála dostavit na bruselský bál, tak tu závistivě pokukujete po ujíždějícím Orient Expresu. Tak šup, šup - scénáristický zápisníček do ruky a pěkně přepracovat českou filmovou klasiku, ať na konci příští pětiletky nevypadáme jako předpotopní monokulturní dinosauři. Tady je plán útoku na nějakou tu pozlacenou sošku z Cannes:

Cech panen kuala-lumpurských

Gay rup!

Tři černoši v chalupě

Kdyby tisíc minaretů

Eskymáci na chmelu

Konec agentky W4C prostřednictvím fenky paní Foustkové

Kwambe Tzikumbutso ležící, spící

Čtyři změny pohlaví stačí, drahoušku

Jak uprchlíci přicházejí o iluze

11 0
možnosti

Tak tedy zvláště Gay rup, Kdyby tisíc minaretů a Čtyři změny pohlaví stačí, drahoušku mě složily pod stůl. Jen bych dodal, že se letně neflákám, protože už jsem napsal multikultiadaptované scénáře k filmům Alláh páně, Teorie asijského tygra, Vesničko má středoafrická, Obchod na koze, specielně pro gaye komedii Marečku, podejte mi péro, Ecce homo Homolka a horror Jáchyme, hoď ho ze střechy, pro pronásledované syrské číšníky Vrchní, do Evropy prchni, Slavnosti černěnek, jakož i pro politiky Jak dostat tatínka do lepšolidovny či Jak utrhnout v Bruselu stoličku, popřípadě Hamáček to zařídí nebo Císařův Penam. Pro ty, co touží změnit pohlaví, jen lehce přepracované Pane, vy jste vdova, a konečně pro gurmány Což takhle dát si kebab. Tomu, kolego Řeháčku, říkáte flákání?!8

5 0
možnosti

Myslím, že jste zapomněl na jednoho z průkopníků multikulturního běsnění - Stanleyho Kramera, který už v roce 1967, tedy před 52 lety, natočil svůj slavný film Hádej, kdo přijde na večeři. Multikulturně mu tehdy sekundovali Spencer Tracy, Katherine Hepburnová a Sidney Poitier. A další pramultikulturalisté udělili jeho filmu osm nominací na Oscara.

Ovšem s černou 007Jess Bondovou nevím nevím... Informace o tom, že agenta s označením 007 má hrát černošská herečka Lashana Lynch, pochází z anonymního zdroje a kromě britského bulváru se neobjevila nikde jinde. Přestože informace z deníku Daily Mail nebyla z jiného zdroje potvrzena a přímo v textu se uvádí, že "tradicionalisté mohou být v klidu", protože nejde o náhradu Bonda, ale o novou postavu, která po filmovém agentovi po jeho (zřejmě dočasném) odchodu jen převezme jeho kódové označení, tradicionalisté kolektivně propadli panice.

Přitom od poloviny 90. let do roku 2012 se v celkem sedmi filmech v roli šéfky MI6 objevovala žena...

3 0
možnosti

Je to tak, bujelo to tady už dávno. Těch multikulturních zélótů bylo mnohem víc, jak v literatuře, tak ve filmu - Jako zabít ptáčka, Chaloupka strýčka Toma...A což takový Karel May, těch rudochů - a dokonce jako kladné postavy:-)

0 0
možnosti

S reklamami na pleťové krémy je to pikantnější o to, že v Africe a Asii prakticky nenajdete jediný, i když je to L ́Oréal nebo Nivea v licenci, který by neobsahoval zesvětlovací přísady. Chudí na sebe plácají kdejaké jedy z tržiště, jen aby zesvětleli. Všude platí, že čím světlejší kůže, tím větší vážnost a lepší společenské uplatnění.

2 0
možnosti
Foto

J13a81n58a 77M85a89j47o45v52á

22. 7. 2019 13:55

Já bych si zde prosím udělala značičku. *

1 0
možnosti

J44a76k42u35b 95Š90o36l40c

22. 7. 2019 13:00

Ten francouzský film jsem viděl asi pět minut, víc to opravdu nešlo. Se stejným hlavním hrdinou jsem viděl ještě jeden film, kdy se mu nastěhuje do bytu asi 20 Filipínců. Propaganda k zblití.

2 0
možnosti

To nebyl stejný hlavní hrdina, ale stejný herec ( Christian Clavier ). Nebylo to dvacet Filipínců, ale cikánská rodina a především to nebyla oslava "multikulturalismu". Už proto, že onen hlavní hrdina je ve filmu vysokoškolský profesor - liberál, co se zastává menšin, ale je na mašli, když se mu nakvartýruje ona rodina na pozemek, čímž mu převrátí život vzhůru nohama. A to jsem popsal jen hlavní dějovou linku, těch rejpanců je tam víc.

Zvláštní, jak se lidé rádi obklopí lží, aby si utvrdili vlastní pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik