Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jéje, takový krásný klíč k určování novinářů a úplně mi v tom předvánočního shonu unikl. Já si vždycky myslel, že novináři se určují podle toho, zda píší pro listy vroubkované (tedy noviny s mnoha vroubky) a nebo listy vykrajované (rukou cenzorovou).

Jsem ovšem v této oblasti ryzím teoretikem anžto novinářku znám pouze jednu, a navíc takovou, která obsahuje z každé kategorie trošku - takže asi klasifikace "voříšek" (i když dokázat to by byl asi pěkný oříšek) :-)R^

1 0
možnosti

Ano, i my, blogeři, jsme takovými voříšky, hlavně, že s námi nikdo nevoře, nejsme vořezávátky nebo dokonce vořežpruty. :-)

0 0
možnosti

R^R^R^Skvělé! Hned ně napadala jména k jednotlivým kategoriím, jen u té poslední jsem si na žádného žijícího nemohla vzpomenout.;-(

1 0
možnosti

Až bude otevřeno muzeum žurnalistiky, tak tam nějakého vycpaného z poslední kategorie určitě objevíte:-)

1 0
možnosti
Foto

Excelentní, a to po všech stránkách. Jste vynikající pozorovatel a mistr pera.R^:-)

1 0
možnosti

Děkuji za pochvalu, muže je třeba občas pochválit, ješitnost jim to doslova zalije jak zahrádku:-)

0 0
možnosti

Do poslední kategorie bych zařadil pana Kechlibara.

2 0
možnosti

Tak ted z toho mam dost velky psychicky blog psat dal, jak jste to i blogerum natrel, Josefe. Diky, ze jste nejmenoval. Okamzite si odchazim lehnout. Dobrou

0 0
možnosti

PS: Priste mi to radsi poslete do mailu, nemusi to o mne kazdej vedet...;-(

1 0
možnosti
Foto

Pokud se dnes hovoří o rozděleném světě, je rozdělen medii. Jednak si tím vytvářejí potravu pro skandální komentáře (ano, zprávy už neexistují) a druhak tím plní poslání, které jim někde naočkovali, totiž že musí být záchrannou brzdou demokracie.

Viz též rádio PLUS, které už se neprofiluje jako "Když chcete vědět víc", ale "Když chcete vědět proč". O demagogii tam pečují Marie Bastlová a Michael Rozsypal, následování Barborou Tachecí a Liborem Dvořákem.

4 0
možnosti
Foto

Vy jste prostě Mistr slova,JosefeR^

A my vás chceme naživo! Odeslána sms,doufám,že správně k Vám.:-)

2 0
možnosti

Jeden článek z novinářské žumpy:

I po roce 1989 se náš lid dělí na budovatele, proletáře, spekulanty. Budovatelé si budují obrovské baráky, proletáři kolem nás prolétají v drahých autech, spekulanti spekulují, jak vyjít s penězi od výplaty k výplatě.

8 0
možnosti

Ano, predtim byli vysichni spekulanti.

0 0
možnosti

A ve které že to kategorii jste se zhlédnul? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik