Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma je málo.

Díky, krásný nadhled a srandovní pojetí toho, čím se až tragicky zabývají nejen jednotlivci, ale i celostátní média.

Humor je zdravý, škoda, že ho není víc. :-)

17 0
možnosti
PK

Eurest matka všech závodních jídelen, tam by vždy mé kroky mířily a zuby v kapse...jinak karma jako vždy;-D;-D;-D

1 0
možnosti
NM

...tak nevím,co si mám o tomto příspěvku myslet,protože autor mi odepíše právě opak toho kam jsem npř.mířil....jinak u nás je návštěva školní jídelny na roztrhání a jak jsem zaslechl je tu 95% jistota třeba nepřepáleného tuku ale i jinak zdravějšího jídla než v nějaké restauraci která je cítit už na 100m a jinak,že mám školní jídelne dá se říci pod nosem tak vidím né tak vřele popisované důchodce ale skoro celý městský úřad a mnoho živnostníků a jiných obchodníků a jinak u nás důchodcům je zajitěn solidní rozvoz jídla a dokonce za solidní cenu...tak jaký úhel pohledu se nastaví na odpověď??

6 4
možnosti
Foto

Z mého úhlu nemáte prostě smysl pro humor.

12 0
možnosti

Tak, a dám si předsevzetí, že blogy pod značkou Prouza nečíst, neboť fakt hrozí smrť smíchem...i když ono je to vlastně milosrdné. Aspoň se nedožiju toho, že mě bude matikář Řeháček nutit dojíst školní blaf:-D

Takže vivat Josef!:-))

17 1
možnosti
Foto

Jsem pro,aby Řeháček a Prouza napsali společný blog.

A už mám dalšího adepta na blogera roku. Toho Větvu už by měl někdo porazit.:-)

4 0
možnosti
KT

Sic v důchodovém věku, ale stále pilně pracující, spadla jsem smíchy ze židle. Skvělé.R^

17 0
možnosti
MK

;-D

Ale vážně. Školní jídelny si například samy vaří knedlíky, zatímco většina restaurací je kupuje. A je to znát.

Další věcí je to, že ve školní jídelně dostane důchodce k jídlu šest knedlíků, hromadu brambor anebo rýže. Takže se z toho nají dva, i proto hodně důchodců si nechává obědy ze školních jídelen vozit. Oběd pro dva anebo oběd a večeře.

Mimochodem ty řeči o tom, že se za ty a ty peníze nedá uvařit. Kilo vepřového stojí 120 korun. Z toho je deset porcí, dobře, mám rád více masa, tak pět. V prvém případě to je 12 korun, v druhém 24. Příloha, 200 gramů brambor? 3 koruny dvacet, ostatní suroviny pět korun. Dohromady 28,2 koruny v nákladech na suroviny. Jo a z knedlíku kupovaného za 30 korun jde udělat šest porcí, což je šest korun.Sice to je hnus, ale budiž.

18 2
možnosti
LS

V kalkulaci ceny vaření doma jste jaksi zapomněl na spoustu nákladů, které každá jídelna apod. musí vynaložit. Položek je celá řada, stačí se trochu zamyslet... Od nájmu až po odvoz zbytků...

4 0
možnosti
Foto

J14a94n89a 31M10a88j72o65v66á

28. 9. 2018 16:19

Tak jsem po mnoha týdnech přečetla v klidu blog. Celý. A mlátím se tady smíchy.

OldMeToo.... šiš, Josef, jak to dělaj, že je napadaj tak neuvěřitelný krávoviny?

20 0
možnosti
LS

Jaké neuvěřitelné "krávoviny", to je jen "reálný pohled na věc"...

1 0
možnosti
Foto

;-Dopět dotažené do dokonalostiR^

9 1
možnosti
JP

Berte to, Šárko, jako malý dárek k dnešnímu svátku české státnosti. Jako obvykle slavíme nějakou pohromu, dnes tedy výročí zavraždění svatého Václava. Tak plně v duchu této tradice dnes vraždím lidskou hloupost.

10 0
možnosti
VH

Výborně, moc jsem se nasmál i jako důchodce.

12 0
možnosti
JP

Děkuji, aneb, jak zpívá Miloš Kopecký v Limonádovém Joeovi:

Není větší potěšení pro ortodoxního lumpa to olovo do nepřítele napumpovat jak pumpa... Tím nepřítelem myslím samozřejmě lidskou blbost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik