Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

;-D;-DR^

U nás už jsou tak drzí, že požadují, aby se ve školní jídelně čepovala desítka. :-)

6 0
možnosti
KT

to je v pohodě. u nás chtějí malej rum

3 0
možnosti
MB

Články pana Prouzy mohou být dobrou inspirací/srovnáním pro některé zdejší takyhumoristy a rádobysatiriky.

8 0
možnosti
MP

To si piste, ze jsou. A samozrejme jsem si dobre vedom, ze Mistr Prouza (ten Mistr je bez ironie, coz pan Josef dobre vi, neb jsem jeho nekriticky fanousek), je uplne jiny level! Peknou sobotu. Karmu panu Prouzovi snad nemusim hlasit, ta je u me uz skoro samozrejmosti. R^

1 0
možnosti
JV

Děkuji za krásné a veselé sobotní ráno. Tohle opravdu schází v dnešní době. Český humor R^ opravdová pecka! Těším se na další.

8 0
možnosti
OU
Foto

Poznámka v třídní knize, 28. září 2018

Prouza se během výpočtu objemu kynutého knedlíku proplížil kolem nicnetušícího profesora matematiky do školní jídelny a kružítkem zde za kuchařčinými zády vypichoval třešinky z bublaniny.

23 0
možnosti
Foto

A to jsem tu bublaninu chránila vlastním tělem!;-O

9 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik