Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Jaké hromady? Pár oplzlých chlípníků dostalo, co si zasloužili a ostatní muži se mohou zalknout vztekem a strachem. Jak se muži chovají po celá staletí k ženám? A když se konečně pár ženám dostane spravedlnosti, tak chlapi vyšilují, jako by měl nastat konec světa. Žádné hony na čarodějnice nehrozí, na to je svět z 99% stále ještě krutě a nespravedlivě patriarchální. A přežvykují pořád to samé, nejen že jsou chlapi pokrytečtí a sobečtí, ale nejsou ani originální.

2 22
možnosti
Foto

Napadla mne krásná hláška z Tankového praporu.

4 0
možnosti
Foto

Krásně napsané, dík a karma.

Od začátku to vnímám stejně. Je to situace kdy se dav rozběhl či lavina se utrhla. A ta vlna se žene a strhává vše, co jí přijde do cesty. Jednotlivé hlasy rozumu nemají šanci, hmota se zkrátka žene a žene........

I tahle vlna se samozřejmě přežene, přesně to popisujete, včetně toho, kolik zraněných za sebou zanechá.

Je to coververze soudce Lynch, v jiném prostředí s jinou podatatou, ale stejně nemilosrdná a bez šance se hájit.

Je to zrůdnost a jsem přesvědčený, že plno s těch "postižených" přistoupilo k "obtěžování" dobrovolně s cílem získat výhodu oproti ostatním či jiný vděk a "odměnu".

Obtěžování, natož pak znásilnění, je hnusné a odsouzení hodné. Otázkou však je, kolik z postižených si odsouzení skutečně zaslouží.

Moc hezký blog. R^R^

17 2
možnosti
EK

Zaslouží si to všichni. vVšichni vlivní a vysoce postavení muži zneužívají ženy, to vyplývá z jejich pocitu moci.

1 14
možnosti
Foto

Jako obvykle by mělo platit všeho s mírou. Muži (a dvojnásob ti v pozicích moci) si zvykli na to, že si ve svých prostopášnostech mohou dovolit vše. Ale ta kampaň se skutečně občas dostává do absurdních poloh. Po světě běhá spousta přičinlivců, kteří se nerealizují slepováním letadýlek nebo pěstováním kedluben, ale tím, že ostatním kecají do života. V jejich rukou je #MeToo jako ostře nabroušená dýka.

4 0
možnosti
JR

J49a86r45a 23R40a35n78k

16. 12. 2017 0:08

Mas pravdu, Jene - jedineho, koho mi je lito je Al Franken, ktery jen naznacoval....

0 2
možnosti
JZ

...a to vsechno zpusobilo par zenskych, ktere si nahlas postezovaly.

0 0
možnosti
Foto

R^každý extrém je špatný-k těm vámi citovaným příslovím mě napadá ještě-když se kácí les létají třísky, kapr si rybník sám nevypustí, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne kdo chce psa bát hůl si najde...a bylo by jich ještě spousta

5 0
možnosti
Foto

Tak já bych zase použil příměr o "sběračích" kovů, kteří tak dlouho podřezávali traverzu, až jim celý strop spadů na hlavu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik