Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Běžte se podívat do pohřební služby na nástěnku. Tam uvidíte, v kolika letech lidé běžně umírají. Ta čísla budou překvapivě o dost nižší, než média tvrdí. Rozhodně zjistíte, že průměrný věk se neprodloužil o tolik, jako se oddálila doba odchodu do důchodu. Nejsou prostě peníze, a to proto, že stát téměř všechny zdroje, které měl, předal někomu jinému. Za těch cca 5 let, o které je (zatím) důchod oddálen přijde každý jednotlivý šťastný důchodce, který se toho dožije o cca 5x12x12.000 = cca 720.000,- Kč a bude hůř Rv

4 6
možnosti
VS

Máte pravdu. Můj otec zemřel v osmatřiceti. a ani jeden strýc (3) se nedožil důchodu. Nejhůř dopadl můj ostravský strýc - horník. V podstatě se v padesáti udusil.;-)

0 0
možnosti
MS

Pěkná nostalgie, taková demagogická, místy až blbá. :-)

11 4
možnosti
HH

Jenže pravdivá.

5 5
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že za komunistů asi byste šel dříve do důchodu než dnes, protože by nedošlo k demografickému propadu v 90. letech díky kapitánu Vodičkovi a docentu Klausovi, kteří prohlašovali, že mít děti je ryze soukromá věc.

4 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik