Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejspíš se to jmenuje Leylandia nebo tak nějak. O této "slavné" restauraci už se píše všude.

0 0
možnosti
Foto

No zjevně to ty lidi za ty ceny kupujou. Kdyby to za tu cenu neprodali, tak by to dávno museli snížit. Takže když budu chtít jít s někým do hospody, tak radši v Mníšku nebo Dobříši.

0 0
možnosti
Foto

Edam zdrazil za dva roky z 8,99€ na 15,99€, tak ty ceny smazaku stimujou. Jo, ta koule originalniho, co vazi 1,7 kg a v Hullandu to maj na kazdym rohu. Ja uz to taky skoro nekupuju, dyk v Ter Huurne maj akce na Old Amsterdam, Gouda Oud, nebo Gouda zwart od 4,50 do 6,50€ za pulkilovku. A platit vobycejnej Edam jako vyzralou Goudu, no to pardon, nejsem jak ty Rotsildi z ceskych supermarketu, co zaplatej za bezny zbozi dvojnasobnou nemeckou cenu a ani nemuknou. Ty vydelky v Hullandu zas tak nebesky nejsou, to vi kazdej. No dobre, ale maximalne setinasobny, vic vopraudu ne, takze platit trojnasobnou cenu jako kdyz v Uzastanu stalo CNG 75 kacek a ja tankoval v Ahausu furt za 0,99€/kg, to bych si proste asi nemoh dovolit. Nastesti Cesi zaplati cokoliv, dyz se jim to postavi tak nejak politicky.

3 0
možnosti

Myslíš, že na ten smaźák za 420 chodí hlavně Češi?

1 0
možnosti

Poradim, kupujte ty z banánů, jsou za polovic. A kečup z jablek.

0 0
možnosti

Praha, neděle odpoledne, hospoda kousek pod Hradem vedle Malostranského náměstí, pivo od 40 (Kozel) do 55 (Plzeň). Za půl litru. Dne předtím pivnice na Žižkově, speciály asi od 45 do 60 Kč. Za mě pohoda.

4 0
možnosti

Strašnice Poutník a Kozel za 39. a moc dobrá grilovačka za 65

1 0
možnosti

Jsou ale tací, kteří si tak drahý smažák nekoupi ale neváhají zaslat peníze vlasteneckým demagogům za jejich přihlouplé videa.

4 1
možnosti

Hezky napsáno. Jenže tohle má v podstatě jediné řešení - tedy pokud nechceme nějaké regulace, kteté ve finále nadělají více škody než užitku - a tím je nějaký dlouhodobější bojkot českých grastro zlodějů. Ale to je bohužel z říše snů, protože český člověk je ovce a rád se nechá pořádně oholit. A ještě se tím pochubí, že tam byl a že si to může dovolit.

4 1
možnosti

Myslíš,že tyhle restaurace například v Krumlově nebo centru Prahy jsou závislé na českých lidech, kteří se tam přišli chlubit?

1 0
možnosti
Foto

Eidam je, pane Prouzo, opravdu dražší než vepřové maso, to vám manželka potvrdí.

6 1
možnosti

J33a36n 41H64u75r40k78a

3. 8. 2023 2:02

Nejen sýr ale i sádlo škvarky buřty párky...

4 0
možnosti

jenom malá anekdota z Istanbulu--ta samá sodovka v plechovce co na ulici mimo centrum stojí pět lir, stojí na letišti u brány stodvacet.

Samozřejmě ceny jídla v turistickém ghettu jsou třikrát vyšší než mimo něj, je těžké se tomu vyhnout, ale aspoň je to lepší a zajímavější než hranolky s kečupem

2 0
možnosti

Jo, letiště. Nemusíte ani do Istanbulu. V Praze ceny na letišti, zvlášť v tranzitu, to byla a je taky darda, kam se hrabe Krumlov.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik