Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blog je super, s nadsázkou a pobavil aj poučil.Špatne som to dolu napísala, tá Vaša mládež mi príde v mnohom ko iná ako naša, lebo má lepšie podmienky a možno je aj viacej rozmaznaná ako naša a v škole má väčšiu drezúru a menej priestoru na tú seberealizáciu, na sk sú mnohí ľudia takí, že deti chodia aj na brigády počas štúdii a odchádza naša mládež šikovná ku vám a zrejme aj vaša mirgruje, ono to je aj o nás starších aké limity alebo hranice im vieme nastaviť pokiaľ sa to ešte dá a rešpektujú to. U nás naša mládež je taká podľa toho v akým podmienkach vyrastá a čo je do nej hustené, skôr tí tridsiatnici mi u nás prídu takí ako sebeckejší a stratenejší, tí čo zostali v krajine a neasimilovali sa inde.Písal tu jeden pán o koreňoch a to je škoda, že tí mladí ich tak necítia, aspoň trochu.

1 0
možnosti
Foto

Perfektní analýza! Škoda jen, že jich tak málo umí číst...

2 0
možnosti
Foto

J18i45r98i 69C75i92z

25. 7. 2023 16:46

Vite, nemam zadne predsudky k mlade generaci a celkem ji beru jako rovnoceneho partnera veterana. Desitky let jsem byl v kabine s mladymi, obcas musel poslouchat jejich hudbu, na cestach k zapasum si pousteli Simpsonovi a podobne lahudky. Nic jsem nerikal a nikoho nepresvedcoval. Jenze jak doba pokrocila a kdyz ted jedu si zahrat tenis, tak casto z okna trajflu na krizovatce vidim vedle zastavit auto s velmi mladym ridicem, ten repou malem mlati o volant v rytmu jakehosi duneni ve stylu pruplachu mozku a on pak slapne na pedal jak pominuty. Taky v rytmu toho pruplachu. A jen si nostalgicky vzpomenu na genialni The Beatles z dob meho mladi, kteri mimoradne ovlivnili hudbou svet, protoze hrali uzasne melodie s texty: All you need is love, love, love is all you need.. Na tyto dnesni pruplachy a jejich interprety si za par let nikdo nevzpomene, ale The Beatles se budou hrat za sto, dveste, trista let stejne jako se hraje W.A.Mozart, L.van Beethoven a dalsi velikani svetove hudby. Mozna, rikam mozna, ze ti dnesni mladi na to taky casem prijdou.

6 0
možnosti
MB

M21i78l32a81n 30B42í81l84e54k

25. 7. 2023 19:08

Oni i ti Beatles byli svého času průplachem. Pro ctitele elegantního jazzu, swingové hudby, ale i pro některé vyznavače klasického rokenrolu (Miki Volek je třeba vůbec nemusel...). Každá generace má zkrátka tu svoji hudbu, ke které se pak ráda vrací i v pozdějším věku. Což bude jistě platit i pro dnešní pop music (a určitě i v tom rapu se najdou dobré věcí).

1 0
možnosti
JZ

máte trochu jednostranný argument--používáte jenom rap, kdybyste se podíval na metal, to byste to velmi pěkně dokreslil (umučená umučená zneužitá a studená)

jinak ale nesouhlasím--příčinný tok jde opačným směrem než naznačujete. Bolševická společnost pěstovala jistý druh pedofilie, a odtud se zrodily písně jako Holky z naší školky, ne obráceně. Podobně i dnes

0 1
možnosti
Foto

Mladí sú takí, ako ich ich rodičia vychovali a čo im odovzdali.To si myslím ja.

3 0
možnosti
VN

No. já si myslím... že i okolí na ně mělo vliv ......

2 0
možnosti
JK

Kuɹva je běžné citoslovce a vaše generace budovala komunismus po boku se Sovětským svazem.

0 4
možnosti
JP

No, pane Kubíčku, já komunismus moc nebudoval, to komunismus na výslechu StB budoval mě. Ale dobře, klidně paušalizujte. A budu se muset omluvit jedné známé, co se vydala na šikmou plochu. Já myslel, že je prostitutka -a ona byla jen citoslovce.

3 0
možnosti
IL

I49v70a24n10a 45L55a86n62c95e

25. 7. 2023 13:23

Radio neposlouchám, rap neposlouchám, ale texty jsou opravdu hnusné.

1 0
možnosti
JP

Ne že by, Ivano, třeba u amerických rapperů byla situace lepší, taky se můžou ufuckovat. Konečně ti naši tu siláckou sprostotu odkoukali od nich. Ne že by mi ten argot nevadil, ale daleko víc mi vadí ta prázdnota výpovědi, ideály typu něco si šlehnu, ohromím prachama, bourákem, ověsím se zlatem a budu pro všechny king. A to je až zarážejícím způsobem podobné v Americe i doma.

6 0
možnosti
Foto

Josefe máš recht :) Zkazily úplně jako nás ty naše :))

2 1
možnosti
JP

Neřïkej, Filipe, že texty za našeho mládí byly taky primitivní. Nebo na tebe pošlu dívku s citrónovou šálou nebo aspoň tu z heřmánkové návsi. Popřípadě všechny holky z naší školky a poupata ze Strahova. Oči ti vyškrábou, abys pochopil, jak hluboce inteligentní texty jsme obdivovali my!

5 0
možnosti
VN

Jsem ráda, že jsem o to harašení nepřišla. Nám teda harašilo a jak... My jsme například na pobytu za odměnu v druhém ročníku učení chodily u rybníka za ruku s HONZOU dvě holky. My jsme si ho totiž vzaly do péče aby slušně mluvil a neplival na zem.

Taky si pamatuji, že v tomto učení jsme měli tělocvik dohromady kluci a holky . No prostě ta doba byla príma. A doufám, že se doba zase změní. Bez harašení, život hezký není .......

0 0
možnosti
JP

Taky jsem rád, Vlasto, že jsem si v mládí mohl občas zaharašit. A bez hrozby soudem. Když jsme to přehnali, holky nás hned srovnaly: Co děláš, seš vadnej? Případně doplnily v těžších případech fackou. A bylo to, bez žalob a štráchů, vyřešeno “pokutou na místě”. A i když jsme občas mluvili taky jako dlaždiči, tak ne před holkama. U nich sprostota nefrčela a obdiv tím nikdo nezískal. A tak jsme si mohli zazpívat: Ach, ta láska nebeská, je jak hebké pohlazení, sexuální harašení...

5 0
možnosti
JP

Možná až lehce přezrálého, Horste.

1 0
možnosti