Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Krásná úvaha, jenom moc dlouhá pro mistry nálepek.

Descartes pochyboval a přemýšlel, zatímco vlády vyžadují ovce. Neumí získat respekt koaličním vývarem předvolební myšlenky, a tak nezbývá, než strašit s protivníky a vytvářet odpůrce.

Negativita naláká daleko víc pozornosti, než pozitivita.

0 0
možnosti
PS

P97e71t29r 81S15k58á79c83e44l

10. 5. 2023 22:31

Vlastně skvělé charakterové vlastnosti se dosáhnou při porovnání s opačným pólem. USA je toho skvělým příkladem.

0 0
možnosti
PH

Debaty a argumentaci eko aktivistů všeho druhu sleduji se zájmem už dlouho a většinou mi to celé vůbec nedává smysl. Většinou proto, že nejde o debatu, ale o šíření nějakého názoru. Občas to někdo přirovná k chiliastickému třeštění a vskutku, celý ten cirkus začne trochu dávat smysl, když se na eko aktivisty díváme jako na církev. Ještě přesněji jako na Gnostickou sektu, než na nějakou standardní církev. Pro ty co to zajímá a vládnou angličtinou vřele doporučím muže jménem James Lindsey. Na YT má hromadu věcí o marxismu a různých skupinách na marxismu založených ideologiích.

0 0
možnosti
JK

No tak odpůrci globálního oteplování desetiletí tvrdili, že žádné není.

Teď už to teda museli uznat, že je, zase ale tvrděj, že prej není způsobeno fosilním spalováním. Přitom od úplného začátku bylo a je fosilní spalování označováno za základní a rozhodující příčinu.

Jinými slovy, po deseti letech pavědeckého držkování vyměnili jednu kravinu za jinou. Co příště? Budou vyžadovat toleranci, že 1+1=3?

1 1
možnosti
JR

J61a87n 96R26á38ž

10. 5. 2023 15:38

Vědecky odůvodněná uhlíková neutralita je stejná utopie jako byl vědecký komunismus. Ničemu to neprospěje, ale mnohému ublíží.

PS. Dnes jsem se dostal k zajímavé informací. Vědci při studiu družicových snímků země z posledních deseti let s údivem zjistili, že v zemích, kde na uhlíkovou neutralitu kašlou, se zvětšila plocha listové zeleně. K tomu: Za ránu pod pás ideologii uhlíkové neutrality se dá považovat odstavení uhlíkově neutrálních jaderných elektráren v Německu a nahrazení energetického výpadu spojeného s jejich odstavením zvýšením výkonu elektráren uhelných. Z toho se dá dovodit, jak nesmyslná a plná protichůdných paradoxů je tak zvaná "zelená politika".

1 1
možnosti
Foto

P28e96t28r 76F90r16i29e83d53a

10. 5. 2023 14:42

Zdravím Vás, výstižné a doufám i účinné. Všem "Gigantům" doporučuji pozorovat přírodu, jiné živočišné druhy. I my jsme tu kvůli zachování druhu. Jednotlivec si myslí, že je gigant a je ....o.

Ikaros si spálil křídla. Tak nějak to řekl J.D.M. Přidáme trošku pokory a bude dobře. Ruku na to.

3 0
možnosti
Foto

Věčné dilema. Rozdíl mezi obranným a útočným klackem

5 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik