Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a45n 57B29e66r22t60l

24. 1. 2023 9:02

Moc pěkný příběh, kterému naprosto věřím. Přesto se domnívám, že jste ho zde neměl zveřejňovat. Jednak se domnívám, že Vaši bývalí kolegové tanečníci (a zejména kolegyně tanečnice) už vědí, a druhak - co na to Vaše paní? Pro mě zůstane jedničkou příběh, jak jste na služební cestě kvůli zpoždění tančil v Paříži a byl zachycen v televizi. Čas od času si ho znovu s chutí přečtu.

A ještě jedna věc mě napadá - existují osudové lásky, které zůstanou osudovými i po svém naplnění? Ona se totiž osudovost v běžném denním provozu jaksi vytrácí. Přesto bych se upřímně rád o nějakém takovém případu dozvěděl.

0 0
možnosti

Děkuji za obsáhlý příspěvek. Jestli nějakým bývalým tanečnicím něco dojde, možná ano (nechodil jsem nikdy s “Brigitou”), ale je to po těch desítkách let jedno. Vše se odehrálo velice dávno, byl jsem mladý a svobodný a moje žena dobře ví, že mou pravou a časem nezidealizovanou osudovou láskou je ona a nějaký (navíc čistě platonický) vztah z hluboké minulosti nic neohrožuje. Kdyby mi tyhle vzpomínky vyčetla, bylo by to stejné, jako bych jí já vyčetl nějakou dávnou studentskou lásku.

A vím, že existují i naplněné osudové lásky, kdy se ti dva vzali a žili šťastně až do smrti. Že se jejich ryzí vztah časem trochu obrousil a ztratil na bezhlavé vášni a naléhavosti, neznamená, že nebyl naplněn po okraj, s absolutní věrností a oddaností jeden druhému. Není těch příkladů mnoho, ale znám takové páry, dokonce takový, že paní, když jí její manžel zemřel v náruči na infarkt, do hodiny steskem zemřela také.

2 0
možnosti
Foto

Dovolila jsem si sdílet na svůj FbR^

0 0
možnosti

Mé Diany mi rozumějí:-)

1 0
možnosti

Pěkný příběh, moc pěkná melodie i text a krásná dívka ve videoklipu.:-)R^

3 0
možnosti

Děkuji, ta kráska ve videu je herečka Jennifer Connelyová, a záběry z filmů z 80.-90.let, kdy jí bylo podobně jako mé osudové lásce, ve dvou dokonce úplně stejně-19 let.

1 0
možnosti
Foto

R^+R^. Za příběh i video. Obé vhodné možná i do scénáře filmu, či i seriáluR^:-)Sice již leccos bylo i na toto téma již zpravováno, jiní třeba, vč. mé maličkosti i cosi podobného zažili. Např. i setkání po sedmadvaceti letech, aby ani jednomu ani vzpomínky dodnes nezmizely, ba o sobě stále i věděli:-)

1 0
možnosti
Foto

P.S.: i přesonu sedmadvacetiletou ,,mezeru".;-)

0 0
možnosti
Foto

Josefe, kdyby to bylo v Česku, bude mít spoustu nových a spolehlivých přátel:-)

1 0
možnosti

Jestli myslíš na ty peníze, Jaromíre, tak určitě. Jen bych takové lidi nenazýval přáteli, ale třeba “přísavkami”. Konečně, určitě se najde dost lidí, pro které velkou a jedinou “osudovou” láskou jsou právě peníze. Ty je možné jen politovat.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^

Osudová láska je jen jedna v životě.

4 0
možnosti

A to je velká pravda, Šárko. Snad jen s výjimkou, když se člověk zamiluje do identických jednovaječných dvojčat:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik