Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc krásně napsaný,líp už to snad napsat nešlo.Z tolika špičkových kandidátů se skutečně vybírá těžko.

0 0
možnosti

Koukám, že máte stejné dilema, pane Kraemere.

0 0
možnosti

Pane kolego, jsem taky ekonom, shodou okolností jsem v šedesátých letech vystudoval provozně ekonomickou fakultu tehdy VŠZ, nyní Mendelovy univerzity. Paní ing. Nerudová je pro mě nevolitelná, protože už ve volební kampani podvádí a byla při tom přistižena. Jak by to vypadalo pokud by se ujala funkce prezidenta raději nechci domyslet.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Za-pet-Nerudova-Vec-pokracuje-Kandidatka-jeste-vic-zesmesnena-723136

3 0
možnosti

Obsahově za jedna R^

Ale číst tu pražskou češtinu je pro mne, ostraváka, jako jízda holým zadkem po ostnatém drátu...

2 0
možnosti

Pan Prouza pochází z Olomóca (pokud se nepletu). Třeba příští blog podobného typu napíše v rodné středomoravštině. Ta se vám snad bude bližší než vobecná čeština. Hlásím se dobrovolně za korektora.

0 0
možnosti
Foto

J20o46s59e85f 55B14á83r67t33a

12. 12. 2022 15:44

Stručné to není, ale výstižné ano.

7 0
možnosti
Foto

Těžká volba. Ale nejspíš to hodím agentu Burešovi, je to přece jen po předcích můj krajánek z Nyitra megye, tak aspoň něco. A jeho praděda Bábis Ádám měl pověst spolehlivého pracanta, byl to totiž vynikající panský dráb v sousedním Vág-Ujhely. Odtamtud je to na Čachtice koňmo půl hodinky i s vyvedením ze stáje a osedláním.

Ovšem zvažuju i špiona Pávka, vždyť to v podstatě můj mladší kumpán z vojančiny, sloužili jsme oba v téže lidové armádě, třebaže každej u trochu jiné zbraně.

2 0
možnosti

I20v46a44n62a 31L48a46n43c80e

12. 12. 2022 12:09

Tak nevím, z toho jak jste všechny kandidáty "propral", asi bych volila Janečka. Není nad to mít "kněžku" jako první dámu. A máte tam chybičku: ani černoch nesmí kritizovat černocha, který má ty "správné" názory. Třeba černoch policajt, to už není bratr a není to černoch, ale je to zaprodanec bílých. Rozum zůstává stát.

3 0
možnosti

Děkuju, že jste mi ulehčil volbu.

2 0
možnosti

To by mě zajímalo, v jakém směru “ulehčil”.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik