Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proto chtel Kelner s Tykacem vlastni banku a ted to zustane uz jen na Tykacovi aby to s Monetou dotahl k vetsinovemu vlastnictvi a mohl poskytovat provozni uvery firmam ktere maji selsky rozum. Chyba je volit zelene a levicaky. Idealni je konzervativni pristup, jinak si ty hole zadky v zime omrzlymi prsty ani nenahmatneme...

1 0
možnosti
Foto

:-)R^

To je pecka. Samozřejmě... eko - pecka, jak jinak. Ta, co se udrží, i když rozloupneš švestku.

1 0
možnosti

Zajímavý pohled profíka, to vždy naleje znalostí z pro mě panenský čistého byznysu, i když ve státech jsem to potkával v každém kanclu, při každé akci, ale jsem velmi odolný.

I přes výše uvedené jsem si jich několik radostně zapamatoval,například při vstupu do krámu hledí zákazník většinou doprava a mnoho by chtělo míti svého kozla.

Karma za poodhalení neznámého...;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pořád čekám, kdy se tématu "udržitelnost" chytne nějaká farmaceutická firma. Vždyť tam se to přímo nabízí. Máloco by totiž prodávalo lépe a věrohodněji prostředky proti průjmu, než slogan: "Náš přípravek zajistí udržitelnost vaší stolice" :-)...

6 0
možnosti

Evropská unie, Kateřino, si musí jako chlap přiznat, jak praví jistá reklama, že její podstata(prostata) už není, co bývala. Bude k tomu třeba zřídit novou komisi UDRZ ( Už Držte Remcalové Zobák) a po vzoru bývalých místodržitelů dosadit do všech zemí Unie místoudržitele, kteří budou přísně dohlížet na udržitelnost pravdy na hladině dezinformačního bláta. A kdo nebude dostatečně udržen, bude zadržen.

3 0
možnosti
Foto

R^ Inu, coby se dělo. Vše jde vpřed. Leckudy. I blbuvzdorní jedinci reklamy vnímají, bytˇ ,,podprahově", neb i s tím se počítá, že. Osobně se mně líbí reklamy typu 1+1 zdarma. Jen nevím, zda již někdo zkusil to první s díky odmítnout, a projevit vážný zájem jenom o to druhé, tedy ono zdarma;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik