Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Josefe, ty vaše slovní novotvary by jste si měl patentovat:-):-)R^. Karma.

3 0
možnosti
JP

To by byla krádež, Viléme, většina “novotvarů” je z internetu.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^;-DDyž von už i ten název česko je tak hezko. Tak hezko. A nejen ten blogovědiškuzní svět, letem světem tam a zpět. Někdy až vod hrad. dvorečku až ke svému hnoječku. Big vohryzont ;-)

0 0
možnosti
JP

Když ono to vzájemné vohryzávání v médiích je tak lákavé, Jří.

1 0
možnosti
JK

Nálepkování používané a zneužívané pro snazší orientaci se nám jaksi zvrhlo. Zdá se mi, že lidstvo v komunikaci zaostává za vývojem technologií, což může vést ke stejným koncům, jako když se naposled pokoušelo postavit ohromnou technologicky sofistikovanou stavbu v Babylóně.

Osobně přiznávám, že mě komunikační technologie předběhli a spoustě z toho nerozumím. Kdy si to přizná lidstvo? ;-)

0 0
možnosti
JP

Komunikační technologie nás nepředběhly, ale doběhly, Jiří.

0 0
možnosti
LH

Je nová doba, doba nálepková. A kdo se proti nálepkám ohradí, je potrefená husa, nácek, rusofilní kremrole atd atd

0 0
možnosti
JP

Hlavní znak nálepek je jejich lepkavost.

0 0
možnosti
JL

Češi jsou takoví specifický národ...třeba máme nejdražší elektřinu v Eu, navzdory tomu, že údajně ji vyrábíme velmi levně----Možná Češi blbnou, protože nám Němci vyhubili Židy a ten zbytek, co tu je, už to proti Čechům (a Slovákům) nezachrání. Takže přijde jaká viroza a co dělá česko-slovenská vláda? Rozhazuje vesele miliardy..aby náhodou neumřel nějaký otylý dědek/bába...A teď Ukrajina - Čech Fiala jásá, že je předsda EU, dokonce jede jako jeden z prvních do Kyjevi a hrdě ukazuje, jak stojíme pevně po boku Ukrajiny a zase - rozhazujeme miliardy a mohli bychomj rozházet i biliony! Máme na to! Nakoupit F-35, 100 Abramsů, vystavět vysokorychlostní koleje (Kupka touží), dostavět dálnice, vyzbrojit Ukrjainu...všem přidat, hlavně státním zaměstnancům...a je to. Zase jsme nejlepší - nejrycheji se zadlužujeme. Divná že? Co takový selský rozum říká Čechům (Slovakům-Babišovi)?

2 1
možnosti
JP

Když jde o prvenství, musí nějaké nízké zájmy stranou. V paritě kupní síly máme elektřinu skutečně nejdražší v EU, ale stát na bedně je tak sladké...

1 0
možnosti
LV

Škoda, že už nejste v Sazce. Na takové jako Vy bych přispíval rád. Takhle mám jen pocit zmaru pokaždé, když se na mě zašklebí protivný smajlík s tím, že Tentokrát to nevyšlo...

Pište dál. R^

1 0
možnosti
JP

Fuj, Lumíre, takhle tady propagovat hazard. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik