Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^:-) Ani zamrzlej úsměv není ke smutku. Když zamrzne sousedovi;-)

0 0
možnosti
LV

Mrazíky je dobrej, ale to ostatní Vás, tedy dle mého názoru, není hodno. Takové prvoplánové...

0 0
možnosti
JP

Pokusím se polepšit.

0 0
možnosti
PK

Konečně blog pro skutečné Čechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

0 0
možnosti
PK

Ano, ano Jozefe humor je potřebný, prý bude platit, že všude dobře doma nejdráž:-):-):-)

2 0
možnosti
JP

Já znám, Petře, jen verzi Všude dobŕe, tak co doma.

1 0
možnosti
Foto

J18o33s91e87f 14B10á92r14t84a

19. 8. 2022 13:52

Děda přijde do banky uložit 100kč. Pokladní vypíše doklad a bere od dědy stovku. V tom děda cukne a říká: „Co když krachne pobočka? Nepřijdu o tu stovku?”„ Nepřijdete, dědo, za ty peníze vám ručí celá Erste Bank.” „A když krachnou i Erste Bank?” „Pak vám za to, dědo, ručí celá vláda.” „A co když krachne celá vláda v čele s Fialou? „Ale dědo, to by vám to za tu stovku stálo.”

5 0
možnosti
LH

Přijde japonský turista do hotelu a chce pokoj.Recepční říká, že to stojí 100 dolarů, turista položí na stůl bankovku, ale že si chce nejdříve prohlédnou pokoj.Odejde, ale bankovka leží na stole.Recepční ji vezme a jde s ní zaplatit prostitutce, které byl dlužen.Prostitutka ji vezme a jde zaplatit zelináři, kterému byla dlužna.Zelinář ji vezme a jde zaplatit řezníkovi, kterému byl dlužen on.Řezník ji vezme a jde zaplatit recepčnímu za pokoj, kde byl s prostitutkou.

Recepční ji položí na stůl, přijde turista, že se mu pokoj nelíbí, vezme bankovku a odejde.

A ve městě byli všichni spokojeni, že dostali od dlužníka peníze.

Takto to chodí v kapitalismu v Americe.

2 0
možnosti
Foto

J39o59s54e93f 85B12á19r38t81a

19. 8. 2022 11:02

" Mendělejevova tabulka bude přejmenována na Bidenovu tabulku. Protože obsahuje všechny prvky, které kvůli jeho sankční politice nebudou dostupné. "

Fiala se Stanjurou jedou v limuzíně na inspekci po Česku. Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná, všude zima - ředitel žádá 0,5 mil/kč na opravu - Fiala mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit. Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje odpovídá že, nic, že mají vše potřebné - Fiala mu přesto dá 5 mil na vylepšení posilovny. Sednou do limuzíny a Stanjura se ptá Fialy - tak to mi vysvětli, tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli, a dal jsi jim 5 mega.

Fiala se shovívavě usměje a říká: "My dva už do školy chodit nebudeme" !!!

5 0
možnosti
VF

Snaha se cení, k smíchu to není.

Teď něco pro pamětníky. Mosíme zdražiť, vravel súdruh Husák. Ale čo? Dáme to podľa abecedy: a auta, b benzin, c cukor, d dráhu, e eletriku, f fšetko ....

5 0
možnosti
LH

A všimla jste si, že když se zdražoval benzín na 4 Kč( zaokrohluju) tak se nezdražovalo pečivo, mouka atd. a nikdo se nevymlouval, že je dražší doprava tak se musí zdražovat i ostatní výrobky.

Zrovna tak, když se zdražoval benzín na 8 Kč (také zaokrouhluju), také nebyl zdraženy základní potraviny.

To akorát v kapitalistické společnosti všechno souvisí se vším.Zdraží se benzín, zdraží se VŠECHNO, protože je drahá doprava.

Zdraží se elektrika (plyn, atd). musí se zdražit všechno protože tyto komodity jsou potřeba na výrobu všeho zboží.

Takže to FŠECHNO je v kapitalistiké společnosti normální.Za komunistů se ZÁKLADNÍ POTRAVINY nezdražovaly.

Ano, čokoláda, kakao apod., ALE JSOU TOTO ZÁKLADNÍ POTRAVINY?

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik