Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že za to může známý švédský hokejový útočník Hans Virus Lindberg ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Tak už konečně rozumím, Marku, proč graf nakažených v poslední době připomíná hokejku.

1 0
možnosti
Foto

R^R^"Ani si nevšimli, že je karanténa.";-D

1 0
možnosti
MP

Josefe, ja jsem z te chripecky uz taky poradne umoreny. Zajimave je, ze u nas ve spitale to kosi jen ty dobre pracovniky, zatimco lemry si chodi odpocinout do prace dal. (Ja jsem samozrejme vyjimka). Jedno z mala pozitiv na celem covidu je, ze ted pises jak o zivot. Preju si, aby pred tebou zustalo utajeno (az to bude aktualni), ze covidkrize uz pominula. Neco jako v tom filmu Good bye, Lenin, v nemz pred nemocnou babkou tajili pad socialismu v NDR a simulovali, ze vsechno jede dal... Jo a zpusobil jsi dnes zase poradny vyboj na mem karmiostimulatoru! ;-DR^

4 0
možnosti
JP

Díky, Michale, ale kvůli nemocné švagrové v nemocnici s covidem jsem teď opravdu smutný (dozvěděl jsem se to až po napsání tohoto článku). Ztratil jsem veškerý humor, i některé reakce zde mi zrovna nepřidávají. Nu, kdo s čím zachází, tím také schází. Myslím i na tebe a všechny, co jsou ve skutečné první linii, drž se a pomáhej, jak jistě dobře umíš.

2 0
možnosti

Josefe, je to vtipné jako obvykle. Holt záleží na tom, jak to kdo pochopil podle toho, kde v tom 89 byl, což dokazují reakce.

Už je u vás lépe?

0 0
možnosti
JP

Dobře už zřejmě bylo, Marie, švagrovou odvezli s covidem do nemocnice, horečky, nemohla dýchat. Na “chřipečkáře” jsem čím dál tím víc naštvanej, melou si to svoje dál, palice dubový, dutý a zabedněný. Ale stejně jim covid nepřeju, jen moje zkušenosti. Ty evidentně nemají, to by mluvili jinak.

0 0
možnosti
PK

Jako letitý si pamatuji jak i výše postavení soudruzi říkali - Babrak všechno zbabral. Sváděli na tuto loutku víc než si "zasloužil". Jeden můj známý tam jezdíval nakupovat kůže - koziny, jehnětiny - a na jednání jezdili "otéčkem", žádná šestsettřináctka.

1 0
možnosti
JP

Máte pravdu, Karmal byl jen loutka ve hře mocných, která se v Afghánistánu hraje dodnes. Ale tu cestu si zvolil sám. Prý to byl milý a přátelský člověk, na pivo zašel, jeho děti tu chodily do školy. Jeho sousedi valili oči, když se objevila jeho fotka v novinách, že je prezidentem v Afghánistánu. Nikdo z nich vůbec nevěděl, kým je ve skutečnosti. V tomhle byla StB asi dobrá. Cvičili jsme tu i palestinské teroristy, taky jsme věděli starou belu.

0 0
možnosti
MB

Můj názor je toliko subjektivní, tenhle mě pobavil a proto R^ karma.

2 0
možnosti
MS

Děkuji za článek. Aspoň jsem se dozvěděl, že v srpnu 68 nešlo o osvobozování, ale zahraniční misi lékařů, kteří přijeli na humanitární pomoc.

2 0
možnosti
JP

Tyhle misijní charitativní akce byly vždycky pro nás blahodárné, jen jsme si to, tmáři a zabedněnci nevděčně neuvědomovali. Ještěže ta v roce 89 už nedorazila, visel bych před rozhlasem, kde jsem o sametové revoluci vysílal se studentskými vůdci, na kandelábru.

0 0
možnosti
JB

Já to nepovažuju za trapné, na rozdíl od jiných jsem to dočetl a oceňuju nadsázku, humor a podobenství. R^

3 0
možnosti
Foto

Chápu, že je ponurá atmosféra, ale tím spíše by měl být prostor na blog.idnes.cz ponechán konstruktivním přispěvatelům. Ventilovat své frustrace je nyní lepší do svého neveřejného deníku a neplevelit tím sobecky ještě více již beztak zamořené stránky hloupostmi, protože tím nikomu a ničemu nepomůžete.

0 1
možnosti
Foto

Blog = zápisník, tedy naprosto soukromá záležitost. Je to toliko Vaše riziko, co to s Vámi udělá, když do něj pokoutně nahlédnete.

0 0
možnosti
Foto

Věcná připomínka. ČSSR se tehdy dokázala ubránit dokonce proti zavlečení slintavky a kulhavky s bratrských zemí PLR a MLR. Čest její památce a jejím hrdinným obráncům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik