Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stylem mi to připomíná Haškovy povídky.

0 0
možnosti
Foto

No vida, a já se v hodinách češtiny vyhýbám jakýmkoliv náznakům "nevázaného sexu" jak čert kříži, abych snad neohrozila mravní výchovu mládeže.;-D Kapitola "reprodukce člověka" je v osnovách až ve třetím ročníku. No jo, ale my jsme vlastně střední škola, tady to byli inteligentní posluchači folklogistiky...;-)R^

2 0
možnosti

No jo, prudérní obavy kantorů z ohrožování mravní výchovy mládeže a pak nám nezkušené děvče vyrazí na procházku s šohajem a na zelenej lúce pri bystrej voděnce dojde k nejhoršímu, aniž by si nezkušená dívka vůbec uvědomila, že nejde o to samé jako když si šohaj dá péro za klobouček. :-)

1 0
možnosti

Toto je, Josefe, přímo vědecká práce, kterou jistě ocení odborníci jichž se téma dotýká:-)))

Ještě by byl zajímavý Tvůj odborný rozbor písně Také se mi děvče páči...:-))

(text dostupný na netu).

(Myslím na Tebe, jak si užíváš noření s andělským dohledem:-)))

A díky za pobavení!

1 0
možnosti

Rozborem lidových zoufale explicitních pornopísní typu Také sa mi dívča páči, čo má čípky na rubáši, se profesor Joža Úprtěka nezabývá. Ano, jistě i v minulosti existovaly povolné děvy, které si na povel sukénky vykasují a ukazují děložní čípky na rubáši, ale v písni nejsou žádné jinotaje a hlášky typu “Vyšla na pec a já za ňu, spadla s pece a já na ňu” s primitivními absolutními rýmy ňu-ňu si i primitivní sexuální začátečník vyloží jednoznačně i bez Úprtěkova rozboru. Žádný prostor pro invenci v bádání seriózního vědce, Marie.

Jinak jsi uhodla, nořím se denně a anděl roztahuje nad mým novým příbytkem svá laskavá ochranná křídla.

7 0
možnosti

Jéé, těším se na Josefův zákusek po o...:-) Jupí!

0 0
možnosti

Mnohem lepsi nez Joza Uprka i Joza Uprteka dohromady je Joza Prouza! Takova zasadni odhaleni po letech, to je proste husarsky kousek na urovni Me-e-e-Too, Josefe. Coz samozrejme nasi spolecnost posune k blystivym zitrkum. Jeste ze tu jsi a delas tu vysoce zasluznou a detektivni praci za nas;-DR^

6 0
možnosti
Foto

Poslouchaj, Pohanka, oni už budou mít navěky blogy bez diskuse?

0 0
možnosti

což o to! ta píseň je ještě návodnější - Ma goralka zprzodu z tylu podzielicie sie! což je už jasný výzva k tomu, co se o několik století později označovalo v patřičné literatuře a filmografii jako sendvič! kdysi jsem podobně rozebírala píseň Svítaj Bože svítaj... ale tento text je o level výše. nebylo by možné v zápisu přednášek páně profesorových pokračovat ?

0 0
možnosti

Milá paní Jarmilo, že někdy opět navštívím a zaznamenám podnětné přednášky profesora Úprtěky, není vyloučeno. Mě by naopak zajímal váš rozbor písně Svitaj, bože, svitaj. Ta přímo láká k podrobné analýze. Kdo tam vlastně tedy čaruje, očka? Šohaj? Jako by to vše souviselo s jinou písní, kde chození na plastiky a hojné zneužívání make upu zpěvačka maskuje vysvětlením: Maloval ňa malér z vysokého ňeba a dal ně barviček éj koléj bylo treba. Tedy Bůh coby kosmetický salón. Tak určitě.

1 0
možnosti
Foto

Za rozbor písně máš jedničku.;-DR^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS