Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby si člověk odpustil ČT24, kde běží koronavirus od rána do večera, nebylo by to taková hrůza, nebýt toho informačního proužku, který je na všech programech ČT. Docela "vtipné" to bylo i u jednoho z dílů seriálu "Zrádci", kde tento proužek překryl titulky, překládající do češtiny dialog dvou Vietnamců.:-)

0 0
možnosti
Foto

J73a75n72a 79M53a32j81o15v39á

24. 3. 2020 18:15

Josefe...Ty? Tak důstojný, ba vážný text? Dovoluji si protestovat, neb se u Tvých článku ráda testuji ze smyslu pro humor a z obdivu ke Tvé barvité slovomalebnosti.

My...zprávy. Ředíme. Přepínámím, vypínáním gramofonem, vlastně hodně prací. Ale rozhodně, rozhodně jsem pro zavedení programů s kouličkou. At diváci hned vědí na čem jsou :-).

Posílám k Vám pozdravení a dvě kolečka energie. Vidle na vyházení si vezmeš, doufám, vlastní. ;-)

1 0
možnosti

No, Jano, ten text zas tak vážný není, že...:-) Ty mě kolečka energie, a já ti posílám přání, aby se Kroměříž neproměnila na Koronaměříž.

0 0
možnosti

Dejte se na klasickou hudbu. V téhle době lze shlédnout špičková operní představení např. z Metropolitní opery v NY, za které se normálně platí na vstupném majlant. Je to přímo na jejich stránkách. Také na této adrese (Berlínští filharmonici) je možno se posadit a vyslechnout báječné koncerty: https://magazin.aktualne.cz/kultura/klasicka-hudba/klasicka-hudba-stream-zdarma-koronavirus/r~45c0527e66b811eab115ac1f6b220ee8/v~sl:0c42cb0e6ad76266252c848e37c0f29a/. A jaká rozkoš - při představeních o koronaviru ani slůvko. Myslím to vážně, skvěle to vyčistí hlavu. Jinak karma a dík za vtipný blog.R^ Teď mě napadá - ještě bych doplnila kanál ČT3 - pro důchodce. To si vážně myslí, že dnešní internetu znalí senioři vystačí s estrádami Vladimíra Dvořáka, anebo prastarými seriály typu Kuchař Kuřátko? A to za situace, kdy na ČT1 se nedá koukat vůbec, a na ČT2 a Art velice výjimečně. Že si pan Dvořák neudělá pořádek napřed zde. Další kanál tohoto typu nic nevylepší.

1 0
možnosti

Díky za odkazy, ten kanál ČT 3 samozřejmě hned zařadil Nemocnici na kraji města. A je to marný, je to marný, je to marný:-)

0 0
možnosti

co vykládáte? já marně čekám, kdy budou dávat Bílou nemoc. a ono furt nic...

2 0
možnosti

A mně by stačilo, kdyby se našel nějaký doktor Galén s lékem.

0 0
možnosti

J17i30ř49í 39J78o90n43á82š

23. 3. 2020 13:58

Pane Prouzo,Vy nikdy nezklamete.Vynikající a karmu navrch!R^:-)

1 0
možnosti

Děkuji vám a přeju viruprostý den a antibakteriální noc.

0 0
možnosti

Čtu ten titulek a říkám si...on ten člověk nemá svůj rozum, či co?

Otevřu blog...a on oblíbený José!

A už mi to bylo jasné.

Jupí! No, a protože opět bez stínu nudy (na rozdíl od tv, kterou jsi popsal přesně), tak se tu směju nahlas.

p.s. jsem s nadějí, že bude líp, klikla na to video:-)))) a ona zase...corona.

Ty jsi komik non plus ultra, Josefe.

Díky moc!

2 0
možnosti

Doba vymknutá z kloubů šílí, Marie, tak zachovat si pod rouškou trochu úsměvu je nutnost. Nebo ještě jedna parafráze básníka: na tváři roušky žal, hluboký pod rouškou smích.

2 0
možnosti

Musím se přiznat, že od "tokenových paniček" jsem netrpělivě čekala na Váš další "úderný" blog:-) Nezklamal jste, díky, fakt se dost bavím, což je obzvláště v této době rouškové k nezaplacení....R^

0 0
možnosti

Díky za přízeň, doba je opravdu zlá, tak jsem cítil povinnost malého odlehčení. Roušku dneska nosí i tma, jak se říká: stalo se to pod rouškou tmy:-)

3 0
možnosti
Foto

R^ Přirovnání k filmům s leteckými katastrofami, to sedí. Díky.:-)

0 0
možnosti

Asi to chce určitý druh masochismu, někomu stačí dnešní zpravodajství, jiný se ještě musí sešvihat důtkami katastrofických filmů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik