Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina lidí chápe princip uměřenosti. Tedy na fotbalových diskusích se bude přetřásat hlavně Sparta a Slavia, možná Plzeň a pak teprv nějaký Zlín či dokonce Jihlava.

Ale bohužel čas od času se vyskytnou zanícení aktivisté, kteří problémy či postoji nějaké menšiny zaplevelí veřejný prostor vysoko nad rámec proporcionálnosti. A vůbec si při tom neuvědomují, jakou medvědí službu své věci prokazují. Tím spíše pokud své evangelium šíří pomocí megafonu.

7 0
možnosti

A to je vlastně lapidárně řečeno smysl tohohle blogu. Megafon přiložený k zadku k údivu všech rasových žňových hlídek vydává jen pšouky. Byť hlasité. Nic nepochopili, feldkuráti rasové vznešenosti. A pak se diví, že jim, zuřivým Demokratkám (a to jsou), zůstane v ruce jako původně plíva primárek socialista Bernie Sanders a poslední běloch uteče k Trumpovi jako kráva do JZD od kulaka, co ji chtěl udojit k smrti.

7 0
možnosti

;-D;-D;-D Tak Ti, José nejmilejší, děkuji za chvíli smíchu od srdce. Skvěle napsaný! Jen si budu muset rozmasírovat ty čtverečky na čele...od klávesnice.

Díky moc!

2 0
možnosti

To jsou k nám milí hosti, máš koprovku plnou korektnosti?:-)

0 0
možnosti

I14v40o 90L16y43č79k93a

27. 2. 2020 16:35

Hézký R^

0 0
možnosti
Foto

J84a76n 24H34o91r74n30í75k

27. 2. 2020 15:31

Poněkud nekorektní že?

:-)R^

2 0
možnosti

Ano, jsem už takový "poněkud". Někdy i "poněkud hodně". Vězení se říkalo kdysi "korekce". To by se mělo rychle vrátit, než lidé, nezkorigovaní včas korekcí, přestanou lézt jedině správným názorům do zadního otvoru. Zcela nekoRektálně.

7 0
možnosti

Když ty černý báby dělají tyhle večeře, při kterejch bílejm ženskejm nadávají do rasitek, nedělají taky černí chlapi nějaký akce pro bílý chlapy?

Třeba jako chlastačky, kde při rumu vysvětlí bílejm, že je to rasistickej nápoj, páč cukrovou třtinu nutili pěstovat černochy bílý otrokáři, při burbonu vysvětlí, že je to to samo, jenom s kukuřicí a při ginu vybuchnou vzteky, páč ten nápoj pochází z Anglie, historicky nejvíc největšího vykořisťovatele všech, kdo nejsou bílí.

Snad jen u piva by se mohli uklidnit, páč všichni Američani ví, že ten nápoj pochází z Německa a Německo se aspoň snaží odčinit kolonizaci tím, že k sobě obyvatele bývalých kolonií zve na byt a stravu.

Jo, a jaký akce budou pořádat ti černí, no jako ti něco mezi, co nejsou ani chlapi, ani ženský, prostě to třetí pohlaví, co má mezi nohama tzv. "ptáču"?

10 0
možnosti

Děkuji za podnětné návrhy, jak s antirasovým školením pohnout dál. Třetí pohlaví nebude organizovat obědy nebo večeře, ale samozřejmě něco mezi - takže asi rasisticky osvobozující svačinku. :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS