Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

M74i13l13o55s 64Z82a29c

24. 11. 2019 15:31

Gretenismus je investice do strachu lidi a jejich omezovani a kontrolu kvuli profitu par jedincu jako Al Gore a Jirka Soros a velmi nebezpecne. V nekterych zemich u jede uhlikova dan na benzin a plyn a to je jenom zacatek. Nechapu jak nekteri propaguji electromobilismus jako zachranu. Vyroba a baterky asi zadnou stopu nezanechaji a baterky po max. 15 let pujdou asi do nebe. Elektrina na dobiijeni asi prijde z nebe. Jsem zvedav jak skonci 50 tisic dopravnich lodi na svete ktere spotrebuji v prumeru 200 tisic litru paliva denne? Ale to Gretku a jejich manipulantum to radeji pripominat nebudem.

0 0
možnosti
Foto

Klimamlas.;-D

A blog excelentní.R^

2 0
možnosti
AP

Čistokrevný klimameluk s lehce šmrncnutý klimamutem.

0 0
možnosti
Foto

R^;-D Dobrý. Karma. Já se řadím přibližně do stejné skupiny jako Vy.

0 0
možnosti
JS

Socializmus ve sve revolucni fazi byl pravym rajem pro klimamaniaky. Tropicke ovoce (vyjma nejedlych kubanskych pomerancu) se nedovazelo. Osobni auta pouzivali pouze tajemnici KSC, maso bylo pouze v nedeli, (pokud byl znamy reznik) a na veskere spotrebni predmety se staly fronty. O obsahu CO2, nebo SO2 v ovzdusi nikdo psat nesmel a konce sveta se nikdo nebal (s vyjimkou obav z piklu imperialistu a jejich A-bomby). Proste idyla.

8 0
možnosti
EK

My klimastoryci už jsme zažili tolik ohlašovaných konců světa, že s námi nepohne ani svatá Gréta.

7 0
možnosti
JS

Pěkné a karma, ale mrzí mne, že tu skupinu, kde patřím já jste nazval tak hanlivě;-D

0 0
možnosti
Foto

Já patřím k typu klimatematik (v Polynésii zvaný Kahuna Klimatematiki) :-)

To je tvor, co každý den zaznamená teplotu na 15 teploměrech strategicky rozmístěných v různých výškách po zahradě (na ten nejvyšší je nutno vylézt po žebříku na višeň) a z jemných rozdílů naměřených hodnot pak sestaví lokální klimatický model z něhož vyplyne, že voda v obecní studni vyschne v roce 2032 (plus mínus 1500 let). Pak šuplérou přeměří tloušťku ledu v rybníčku (v létě v mrazáku) a nakonec oběhne sousedy, aby podle kouřivosti komínů odhadl jejich uhlíkovou stopu. Všechny molekuly ozónu má nejen přesně spočítané, ale i individuálně pojmenované. Takže ví, že například včera se v atmosféře nad Novým Zélandem ztratil Kacafírek, Tonda a Rychlý Izotop.

12 0
možnosti

Kahuna Klimatematiki sjíždí řeky na Kon Tiki, až má z toho tiki :-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik