Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37i86r66i 74D42o92b97r34ý

19. 8. 2019 9:29

Jeden dulezity detail. Trestuhodne si pletete pohlavi a sexualitu, to by vam v kempu neodpustil(i/y).

Takze udelani na nastanky napsat "zena" (nevadi, ze s pindikem, tim lepe). A k tomu lesbicka a je to v uplne pohode.

0 0
možnosti

Já se smát nemohu. Už jsem si zvykl, že neuvěřitelné věci, které člověka ani nenapadly, nebo o kterých si člověk myslel, že se nemůžou stát nikdy, nebo možná za 100 let, se staly do pěti let. :-/

A realita bude horší, na takovýto výchovný multikulturně multisexuální toleranční kurz se bude jezdit povinně.

2 0
možnosti

R^ chytrý, vtipný, originální.

4 0
možnosti
Foto

;-D;-D směju se, leč zároveň mě i lehce mrazí, ovšem karma velká a zcela zaslouženáR^

6 0
možnosti

Ano, Zuzano, to je moje metoda, i to občas trénuju, zalezu si do mrazáku, zabouchnu a směju se tam, dokud mi rampouchy nevisí z nosu:-) Díky za pochvalu.

0 0
možnosti

J53o23s93e31f 23U71l73m42a42n

18. 8. 2019 10:31

A ten mrkvovej kebab jako prošel, jo? Teda...jídlo a princip je v pořádku, ale ten název?! Vždyť je to matení spotřebitele podobně jako vegetariánský burger!

1 0
možnosti

Mrkvový kebab je jen jeden z dlouhé řady oxymoronů, kterými nás častuje dnešní doba. Patří k nim i nulová uhlíková stopa, na zákonech lpící piráti, pozitivní diskriminace, totální inkluze, skvěle asimilovaný eritrejský vrah dítěte, nulová půjčka, humanitární bombardování, zotročující svoboda slova, případně neodcházející brexit.

3 0
možnosti

K29a68r32e40l 69K39á55š

18. 8. 2019 7:35

Potěšen, pobaven, ale jen částečně, protože to, možná už brzy, taková nadsázka nebude. Děsivé je, že skutečnost bývá ještě mnohem horší, než její parodie. Karma.

3 0
možnosti

legrace je pozitivní i když je kritická :-) vaše názory sice nesdílím, ale nelze tomu upřít schopnost stereotypní nadsázky; ono to opačně upomíná na všechny zjednodušující stereotypy o světě; ale v posledku je pravda, že by ekologie neměla být z podstaty tyranská

1 0
možnosti
Foto

Ekologie je věda, zkoumající vztahy ve složitých systémech. Věda by měla být neutrální.

Tyranie se nabaluje spíše na raikální ekologický aktivismus (ekologismus).

5 0
možnosti

Obvykle jsou podobné pokusy o rádoby vtipné blogy spíš trapné, než vtipné, ale tohle je nádherná výjimka potvrzující pravidlo. Moc se mi to líbilo, blog si uložím. Až se v něm popsaný svět stane skutečností, budu ho šířit jako ilegální samizdat. Díky, autore :-)

8 0
možnosti

Děkuji za pochvalu. No a s tím přechodem do ilegality a samizdatem možná nebudete muset tak dlouho čekat. Je dobré být připraven:-)

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik