Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

i u nás dma byl hazard na denním pořádku, jen jsme hráli o sirky. Táta byl famózní karbaník a ve hře neznal bratra, natož ženu a dcery. Jeho věta, kterou říkal po každé hře mamince "no tak vidíš, Mařenko, zase jsi to prosrala," mi dodnes zní v hlavě...

1 0
možnosti

:-) Jak by řekl Horác z Limonádového Joea: A karban! Pošilháváním do cizích karet při chatrném osvětlení jsem přišel o zrak.

0 0
možnosti
Foto

Jo a ruletu jsme měli doma také..i dostihy a sázky. Už mě zatahovali i do pokeru a mariáše.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jen 3 příspěvky v diskusi? Přitom má tento blog všechno-humor,vztek,slzy,poučení,životní moudro,pohrdání..

Je skvostně napsán,Pepé:-)R^

1 0
možnosti

Díky, Šárko. Žen, provozujících hazard, je nějak daleko míň než mužů. Ale když se hazardní hráčka povede, tak to stojí za to. Např. moji oblíbenkyni Suvari (to je ta mladinká herečka z Americké krásy, obsypaná květy) jsem viděl hrát vášnivě poker v Las Vegas s dalšími známými herci. Svítily jí oči a hrála mistrně.

1 0
možnosti

Vloudila se lehce melancholická nota, ale moc dobře se mi to četlo.

A ano, když se člověk nenechá zlomit, leccos se mu zvládá líp! :)

0 0
možnosti

Díky, Jano, tohle je skutečně vzpomínka lehce melancholická. Nevím, co bych za to dal moci si znovu sednout ke stolu a zahrát si třeba komando s otcem a svými dvěma bratry. Bohužel už dva z tohohle osazenstva mastí karty někde v nebi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik