Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

on je to možná i cyklický jev. začátkem minulého století až do doby před válkou byla spousta svobodných mládenců. také následkem blahobytu - služebné, nebo naopak mála peněz - nemožnost zabezpečit rodinu na očekávané úrovni v rodině obvyklé. ono se to zase srovná, jen by to nemusela být válka. lidi se víc množí, když je zle. možná je to podvědomý pud, povinnost zachovat druh

0 0
možnosti
Foto

Nyní mi vše došlo. Veškeré bytosti jsou evolučními biology chápány jako stroje na přenos sobeckých genů do budoucích generací, cílem pak replikace informace, a celé je to o strategiích podporujících přežití konrétního živočišného druhu v rámci adaptací, altruismu a dalších strategií. Facebook, výdobytek lidské píle a mnohasetmilionového snažení vhodně se reprodukujících našich prapředků, kteří přivedli na svěd geniálního Marka Zuckeberga, je nástrojem, jak se příroda na planetě Zemi vzepřela přemnožené lidské civilizaci, které ji při míře plýtvavého, hedonistického životního stylu, produkci skleníkových plynů do určité doby, zlikviduje. Díky Facebooku a dalším sociálním sítím a přehnané kritice ze strany dalších jedinců se pomalu ale jistě přestaneme přemnožovat. Přírodě by vůbec neuškodilo, když by populace přestala růst, ale začala by klesat, protože na naše důchody už nebudou vydělávat naše děti, ale umělá inteligence, využívající ekologicky šetrné technologie. Planetě Zemi se uleví a nebude do pár desítek let, či stovek let, neobyvatelnou, jak naznačují určité prognózy. Sex je zbytečný. Krávy jsou uměle inseminovány a nic jim nechybí. Díky genovému inženýrství už brzy budeme moci pouze odevzdat sperma a vajíčko a díky umělému oplodnění vyprodukovat alfy, bety, ale už rozhodně ne žádné gamy a delty. Díky Facebooku se blíží překrásný nový svět. Musíme vidět za jádro věci a děkovat mileniálům, že jsou tak líní se reprodukovat, protože je to pro dobro všech rostlinných a živočišných druhů, kterých kvůli nám rapidně ubývá.

0 0
možnosti
VM

Skvělý text, pane... Vystihl jste to absolutně přesně a navíc vtipně. R^

0 0
možnosti
Foto

Milí studenti, dnes si při goniometrických funkcích probereme, jak se spočítá kosínus úhlu zavedení, pak si promrskáme objem podprsenky, známe-li její podstavu a výšku a ve zbytku hodiny si zopakujeme, co víme o průniku. Takže si připravte bokorytmické tabulky a kopulačky a jdeme na to. A kdo se bude při aplikaci Kozinovy věty hihňat, dostane poznámku. :-)R^

2 0
možnosti

Tý vado! To by bylo na přednáškách narváno;-))

0 0
možnosti
JH

Asi nepočali ;-D

Chlape, vy jste génius! :-)R^

0 0
možnosti
TT

Kurz intimity je bombastický! ;-DR^

0 0
možnosti
JP

J75a49n 82P91a59l32l28a44s

2. 12. 2018 23:38

Dobrý večer, opět excelentní.

Dovolím si připojit pár citátů mého oblíbence Roberta A. Heinleina:

Each generation thinks it invented sex.

I am forced to conclude that being right has little to do with holding a woman's affections.

How can you argue with a woman who won't?

I'm not raising any kids to be radioactive dust.

Boats and ships are female because they are beautiful, lovable, expensive - and unpredictable.

The answer to any question starting, "Why don't they-" is almost always, "Money."

Sex should be friendly. Otherwise stick to mechanical toys; it's more sanitary.

Místy poněkud drsné, není-liž pravda? P.S.: Myslím, že všechny nějak souvisejí s Vaším blogem. Pokud se mýlím, omlouvám se.

0 0
možnosti
JP

Poněkud cynické, ale autor asi ví, o čem mluví. Sex should be friendly, plně souhlasím. Měl jsem vždycky rád sex hravý, uvolněný a přirozeně pohodový, i se špetkou legrace a špičkování, škádlení. To se snadno mávlo rukou nad nějakým nedostatkem na kráse nebo malým karambolem. I když nevnucuji, každý ať volí, co jemu šmakuje nejvíc.

0 0
možnosti
JH

Ona je otázka, jestli nedochází k tomu, že v důsledku sexuální revoluce se na určitou část populace prostě zcela logicky nedostane...

https://deliandiver.org/2017/03/sexualni-utopie-v-praxi-cast-4.html

Revoluce možná nedosáhla svých cílů, ale něčeho jistě dosáhla. Zničila monogamii a pevné rodiny. Vytvořila polygamní prostředí, kde ženy beze studu a agresivně nahánějí hrstku mužů. Vedla ke snížení počtu narozených dětí a zajistila, že mnoho z těch narozených bude dospívat bez otce. A konečně – což se zmiňuje zřídka – spoustě slušných mužů zavřela dveře při hledání manželky.

(...)

Pokud se ale ženy párují jen s nemnoha výjimečně přitažlivými muži – a některé pak vůbec – musí být nezanedbatelné množství mužů neschopných najít partnerku. Spolu s Williamem Gilmorem Simmsem je můžeme označit za zapomenuté muže sexuální revoluce. Mám důvodné podezření, že stále více z nich je připraveno ke coming-outu (abychom použili módní termín) a přiznání, že ať má všechny ty hook-ups, o kterých všude slyšíme – kdokoliv, oni to nejsou. Selský rozum velí, abychom se těmito muži zabývali. Ve společnostech s otevřenou polygamií (tj. v Africe a muslimském světě) svobodní mladí muži často vytvářejí gangy, které se dopouštějí protispolečenského jednání: „pro muže není dobré zůstat sám.“

V naší společnosti se vyvíjí zřetelný trend singles akcí nebo skupin, složených z nevinných, staromládeneckých třicátníků a cynických, zahořklých a často rozvedených žen. (...)

Dnešní staří mládenci se dle mého soudu příliš neliší od mužů, kteří se v dobách před sexuální revolucí ženili mladí a zakládali rodiny.

+ Jeden graf

https://www.researchgate.net/figure/Proportions-and-ratio-of-childless-men-and-women-aged-45-49-in-2000-2010_fig3_274832440

0 0
možnosti
JP

Znáte tuhle mileniální říkačku:

Vařila mileniálka kašičku na svém nahém selfíčku. Tomu dala, tomu taky, tomu míň a tomu málo, na toho se nedostalo a tak běžel na pornostránky a tam se napapal. :-)

A teď vážněji: ty singles třicátnické skupiny, o nichž píšete, vídám třeba u nás v Karlíně dost často. A ten váš odkaz na graf je opravdu smutný. Muži bez žen, ženy bez mužů, děti bez rodiče... a nárůsty těchto trendů o desítky procent v průběhu pár let. Přál bych jim jiný osud, a to ještě netuší, co jim začne běhat hlavami ve stáří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik