Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My tuhle vzrustajici cenzuru aspon dokazeme vnimat, protoze je za nami 40 let zkusenosti, ale na Zapade maji potize uvedomit si, ze je neco spatne.

0 0
možnosti
Foto

Jdu si Tě dát k snídani.:-)

1 0
možnosti

Tak já si tu snídani hned představil, k četbě mých blogů doporučuji anglickou, slanina, vajíčka, párky, toasty, salámy, sýry, moře džusu a kotel kávy. Svůj k svému. :-)

1 0
možnosti
Foto

J84a29n20a 56M38a77j25o65v25á

18. 11. 2018 3:04

Josefe, to je nefér, právě uléháme od pátku v tanečních botech.. Já, prosím, nemám kdy Tě přečíst!!!

1 0
možnosti

Taneční figury mají samozřejmě přednost, blog počká. Uléhat v tanečních botách je občas nutné, když se sundají, nohy napuchnou a na příští skočnou už se do těsnějších člověk nedostane. Ale pozor, aby to manželovi nezůstalo, i když se vrátí ze sychravé podzimní procházky v blátě! Muži si na líhání v botách zvykají velice snadno! :-)

1 0
možnosti

Velmi trefný blog do dnešních dnů, Josefe.

Dnes mě pobavilo, když božský Kája vyprávěl v rádiu, jak měla Petra Janů zaracha od soudruhů. Vystupovala na nějakém kutnohorském koncertu bez podprsenky!:-)) a místní mládež byla pohoršena:-D

1 0
možnosti

Byla to podivná doba, s podivnými vládci. Které pohoršovaly zvláštní věci, a jiné věci, pohoršlivé i zlé vůbec ne. Přesto si na ni občas vzpomenu s úsměvem, jednu velmi kladnou vlastnost měla. Byli jsme totiž mladí a špatné jsme rychleji vstřebávali. Vím, že návrat těch dob bych dnes nesl daleko hůř.

1 0
možnosti
Foto

R^byla to děsná doba ještě že je pryč-pamatuju na aféru kolem Václavky a čůrající Dášeňky- taky pejska, nebo politika s tykadly-autoři těchto legračních kresbiček byli také popotahováni-ale to bylo po Sametovce-takže byly jiné důvody proč je stíhat-ničení majetku -plakátu a urážka osoby-nemluvě o zakazování divadelní hry kde Ježíš znásilní muslimku-hlavně že už konečně máme svoboduV[>-]R^

1 0
možnosti

Svoboda je křehká květina, něco jako orchidej. Rosíte, kypříte, provzdušňujete, hnojíte, sluníte, ale jakmile je něčeho moc nebo málo, zajde. Právě třeba orchideje nemůžete ani přeslunit, spálí jim to listy. V politice, když svobodu přesluníčkujete, taky jí to nepomůže. O přenáckování ani nemluvím. A humor a satira jsou na prvním, nejkřehčím, místě ohrožení svobody. Proto na to tolik (sobecky:-)) upozorňuji, šel bych při této ztrátě jako první.

Nastupující totalitní režim první, na co zaútočí, je satira. Ví moc dobře, proč to dělá. Jako královský šašek dobře ví, že může udělat legraci s házenými talíři (Kokoška, udělejte legraci), ale nikdy z majestátu.

1 0
možnosti

Ano. tak to bylo a dnes je, za socialismu jste si ulevil na prezidenta a šel sedět, ale mistrovi jste mohl lát co hrdlo ráčí a dnes je to vše naopak...jinak karma za blogR^

1 0
možnosti

Tohle jsem poprvé slyšel v roce 1965 v tehdejším západním Německu. Tehdy mně jeden pan ředitel řekl: "Víte jaký je rozdíl mezi kapitalismem a socialismem? V socialismu když řeknu, že prezident je vůl, jdu za mříže. Když pošlu mistra do p.dele, nic neděje. Za kapitalismu když řeknu, že prezident je vůl, nic se neděje. Když to řeknu mistrovi, jsem za hodinu bez práce.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS