Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

jo, jo. chudák Kája, kdyby věděl, co rozpoutá. já taky nevím, proč mi mají nějaké ženské furt říkat, že tady jsou. už jsem jim řekla, kam mají jít, nic. asi založím hnutí já-znaménko pro snížení tónu-tam. a soudruzi Číňani do toho šlápli... no, ona ta melodie je zpěvná, ale ty reminiscence. a jestli poživší pějete Hutku, no fuj. to už radši Lili Marleen

0 0
možnosti
MS

Úžasný objev. Nemůže mít na MeeTo v Německu vliv také Karlův hit Biene Maja? ;-)

1 0
možnosti
JP

Určitě ano, od uvedení včelky Máji se boji němečtí muži vůbec sahat ženám na zadeček, protože tam tuší žihadlo. Ani nemluvím o jejich strachu, že budou z domácnosti vykopnuti jako trubci navždy.

0 0
možnosti
RB

Vidíme příchod nové, vynořující se super velmoci. Asi budeme ještě prstíčkem hrabat po připitomělém systému amerických kovbojů. No, já se toho snad nedožiju.

0 0
možnosti
Foto

Toto podání internacionály je fantastické. Číňan, který hraje na piano a zpívá tuto píseň bezvadně francouzsky a pak čínsky je vynikající zpěvák a komik. R^

2 0
možnosti
OK

O25t36a 12K41i55n18c

11. 11. 2018 19:45

;-D Naprosto super, jasná karma. A do toho nádherný překlad písně ze svahilštiny. Prostě to nemá chybu.;-D

6 0
možnosti

Josefe, když jste někde vyšťoural tak zásadní informaci o božském Kájovi a MeToo v Juesej, neměl byste do Bílého domu poslat návrh na udělení řádu nějakého ptáka - on je totiž Mistr tak nějak zvyklý nějakého opeřence každý rok dostat. A tady má letos utrum.

No, a s tím alkoholem Vám to nevěřím, protože ve čtvrtek se bude odšpuntovávat Beajolais, víte?:-)))

1 0
možnosti

p.s. bažanta má jistě Mistr svého...

1 0
možnosti
Foto

To je opravdu povedený postřeh. R^

Tak teď jen aby si nějaká dáma v bílých kamaších nevzpomněla, že ji Kája před 50 lety zatahal za culík. To by mu pak disciplinárka musela zpětně odejmout 15-20 Slavíků... :-)

0 0
možnosti
Foto

J42a41n26a 67M27a58j96o52v50á

11. 11. 2018 20:09

Ten den by se stal dnem národního smutku. Všichni by povinně museli stáhnout rolety do půli oken, zakrýt klece se zpěvnými ptáky, ve městech i ptačí hnízda a na náměstích by za účasti mlčících obyvatel znělo "To musíš zvlááádnout sáááám."

1 0
možnosti
MS

;-DR^ Ještě, že to na sebe Goťák ve Všechnopárty prásknul.:-)

0 0
možnosti
Foto

Josefe,já si kvůli Vám pustila po letech Limonádového Joea.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik