Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Vynikající analýza.R^

0 0
možnosti
LC

"Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích !!! - spolehlivý kompas každého správně smýšlejícího EU evropana. Nedobře píšete pane Prouzo.;-)

0 0
možnosti
PB

...... áááá, tak jako prevence je ta sekce pravdy na MV docela úspěšná !,- za dva járy cca 30 pravdoláskařů nenašlo na sociálních sítích jedinou lež a nenávist. A ten měsíční výpal stojí vopravdu zato,- (a to neberu v potaz love za řídící funkce !),- průměr třicet tyček na jednoho a máme z teho měsíčně vejvar cca jeden milas ! Takže za dva járy, bez odhalení jedinýho fake news, vysmahlo vnitro neschopným a nepotřebným netáhlům, jen tak z čuriny, cca 24 mega;-D!,- ....by sa z teho jeden .....!

0 0
možnosti
JJ

J40i69ř81í 97J37a88n93d49a

24. 10. 2018 20:13

Díky za článek. Rád bych v té souvislosti upozornil na práci vědců organizace More in Common (ve spolupráci s Harvardem), která se týká politické korektnosti v USA a vyvrací mýtus, jak je Amerika rozdělená a která by neměla zapadnout.

...

Ze zprávy:

Výzkum ukázal, že „pokřik stranických kmenů“ (jak je zpráva nazývá) vytváří jen asi třetina Američanů, kterou tvoří na jedné straně osm procent „progresivních aktivistů“, jak je studie nazývá, a na druhé straně šest procent skalních konzervativců a devatenáct procent tradičních konzervativců. V jejich nekonečné přestřelce uvázly zbylé dvě třetiny Američanů, jež jsou ve studii nazývané „vyčerpaná většina“. Tvoří je politicky nevyhranění či umírnění lidé.

Ti, jak uvádí studie, věří, že Američany víc spojuje než dělí, vidí kompromis jako nezbytnou součást politiky i života, a chtějí, aby se země spojila a řešila své problémy. Nemohou však tento přístup prosadit, protože razantní menšina vlastně utlačuje většinu.

To se týká zvláště progresivních aktivistů. „Mají v politické debatě nepatřičně velkou roli, přestože představují jen malou část celkové populace,“ uvádí zpráva.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/usa-studie-harvard-politicka-korektnost-ffu-/zahranicni.aspx?c=A181017_123958_zahranicni_mesz

......................

Já myslím, že tyto počty se dají vztáhnout i na Evropu a na na většinu současných témat, tedy i na tzv.boj proti fake news, genderové šílenství, atd. Kurz prostě bohužel určuje tato uřvaná progresivistická menšina. Je otázka, jak se tomu účelně bránit.

2 0
možnosti

No, a pak, že mi feministka Rebeka nepřinese nic dobrého (pro mě nečitelná). Nebýt jí, nikdy jsem se nedověděla true news o fake news.

Díky Josefe!

1 0
možnosti
JP

Není zač, Marie, nosiči světla jsou potřeba v každé době. Někdy se sice ukáže, že to jsou nosiči vody, ale nešť. Hlavně aby to byla voda živá, s prstem na tepu doby, který my, obyčejní smrtelníci, fejkující zvesela na blozích a diskusích, necítíme.

1 0
možnosti
JV

Velká pochvala za článek! To jsem zvědav, jakou cestou se na Vás sesypou. Takhle břitká analýza to nebude, můžete se spolehnout. Ale hlásit by se to mělo!:-)

2 0
možnosti
JP

Udat, to ne, ale hlásit se to musí. A mezi tím je velký rozdíl, mezi uslintaným práskačem a spořádaným občanem, který nezištně informuje na příslušných místech, protože ctí občanskou povinnost.

2 0
možnosti
SN

:-).........Mně se Váš článek také moc líbí! Napsáno z nadhledem, je to zrcadlo skutečnosti, bohužel.......bude to čím dál horší ! R^R^R^

2 0
možnosti
JP

Děkuji.Ale ať zrcadlíme, jak zrcadlíme, rota mravenců pochoduje ke slunci za obzor a zpívá si posměšně: Mravenci v kredenci, to prý nemá být...Když s pílí k cíli spěchají řeknu si kéž mi kousek nechají a kdyby kusadly ukradli vše co k žití mám já s mravenci v kredenci nikdy nebudu sám.

3 0
možnosti
JH

J79a30k47u55b 52H50o77z31a

24. 10. 2018 11:58

Ufff, dnes je to nářez, bez ohledu na délku textu. Dodám snad jen, že alespoň tomu pornu se zatím na netu fakenews vyhýbají. Je tam jen skutečná pravda, v celé své nahotě. Silikonové cecky nepočítám. I těch jasných fake zápletek typu "Tópry ten, já sem instalatér a přišel sem fám protáhnout trubky, paninko." se už scénáristé dokáží vyvarovat. ;-)

3 0
možnosti
JP

Po vzoru plastických chirurgů je třeba přifouknout pravdu silikonem!

2 0
možnosti
LB

Pane Prouzo, vy zlobíte.

Vždyť na Vás si teď posvítí Chovancem zřízená protidezinformační úderka na Ministerstvu Vnitra! Půjdete na kobereček a těžko se z toho vymotáte. On ten Váš blog zní, jako kdybyste obhajoval, že si každej může v rámci zákona říkat co chce! Je vidět, že jste nevzdělaný a propadáte manipulacím. Erár o takových slabostech lidu ví. Zřizuje protidezinformační úderky, sponzoruje protidezinformační honibrky, prezidentští kandidáti vytahují seznamy dezinformačních webů. Dokonce i pan premiér jezdí na mezinárodní konference o fake news. Do Švédska, tam vládne dokonalá pravda a lid není tak hloupý, aby se nechal ošálit vlastním zrakem a myšlenkami.

Pane Prouzo, za takové blogy Vás strana a vláda nebudou mít rády.

6 0
možnosti
JP

Ano, tuším, že mě za tohle, jak se kdysi říkalo, Stáňa a Vláďa nebudou mít rádi. A jednou se ozve: Děti, pojďte se naposled zhoupnout, než Prouzu odříznem. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik