Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J44a95n12a 75M76a19j86o58v37á

29. 11. 2018 0:12

Ach jo, Josefe-právě-Pepo...

to bych dost ráda věděla, proč jsem zrovna já obojetná, samokypřící? Uf...

0 0
možnosti
Foto

A nač se trápit liposukcí, když lze legálně změnit jméno.

V době horoskopů by to určitě prošlo.

Na tom by se dal vydělat majlant. :-)

0 0
možnosti
JP

Několikrát jsem s dietou zaznamenal liposukces a z Pepy se prodral k původnímu Josefovi, vždy však jen na pár měsíců. Proč vlastně restaurace jsou vždy v údolí, kdežto fitka stojí vždy na kopci?

0 0
možnosti
AJŘ

Já zase vidím jména barevně.

1 0
možnosti
JP

Já zas někdy vidím rudě-a nejen jména.:-)

1 0
možnosti

Zdravím Josefa, nyní Pepu, a s tím zvrtnutím průzkumu naprosto souhlasím. Dnes, jak říká klasik...co do jména?...přes džíny či minisukně přetéká McDonald:-D

Raději se neptám...

2 0
možnosti
JP

Možná se tu najde v diskusi někdo, kdo zase zpochybní můj výpad proti mladé generaci (jako v článku o mileniálech) a řekne, že paušalizuji. Samozřejmě i v nynější mladé generaci jsou štíhlí aktivně sportující jedinci, ale ten trend - viz třeba články o zanikajících sportovištích na vesnicích - je bohužel jasný. A přitom už ve svatováclavském chorálu je přání : Nedej nakynouti nám ni budoucím. Nebo si to pamatuju nepřesně?:-)

1 0
možnosti
JS

:)))) i kdybych měla hubené jméno, tak příjmením jsem to zpečetila :D :D

3 0
možnosti
JP

Dobrá zpráva: příjmení nemá na kalorickou hodnotu jména žádný vliv, protože tam není prvek "božské" náhody. Příjmení vyfasujete, ať už po rodičích nebo vdavkami, ale jméno, to je nutné vymyslet případ od případu. A tam už se roztáčí ruleta statistických proměnných podle vzorce, který by nám tady objasnil asi nejlépe kolega Řeháček.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik