Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je něco mezi kovbojkou a počtem postav anglickou detektivkou. Mnoho zúčastněných, kteří by nespíš vůbec nebyli, kdyby byl ten ranní rozsudek konečně vynesen nad divoškou Enžílou:-)

3 0
možnosti
JP

Celá imigrační krize se žánrově bouřlivě vyvíjí. Nejprve to bylo docudrama, potom německý romantický film, který se začal pozvolna měnit na thriller. Nyní jsme ve fázi sovětského válečného filmu, která postupně přechází v horror. Na závěr už zbyde jen scifi, líčící postapokalyptické uspořádání na Zemi. Pořád je na co se dívat.

9 0
možnosti
PB

...... se vopakuju, mi to nedá :

1) nejsou migranti,- není vítání, nejsou záchytný tábory !

2) nejsou migranti,- není terorismus, není společenský pnutí !

3) nejsou migranti,- není zvýšená kriminalita, nejsou oběti, nejsou pozůstalí !

4) nejsou migranti,- nejsou demonstrace, nejsou extrémisté, nejsou náckové !!!

..... a pokud by nebyla arabská jara a politici kteří to svinstvo iniciovali, organizovali, podporovali a schvalovali, pak by nebylo ani bodů 1 až 4 !R^

6 0
možnosti
JN

J95o64s41e72f 25N63o79v47á56k

29. 8. 2018 14:14

AfD (Apači fandí Deratizaci)

to mne dostalo ;-D

8 0
možnosti
JR

J92a41n 22R32á78ž

29. 8. 2018 10:49

Jo, i takto se dá podat zpráva o tom, že nějaký Němec upadl nešťastně na nůž, který si položil na zem migrant, když krájel banán, který chtěl dát jeho ženě jako omluvu za to, že s ním náhodou do ní žduchnul a ona si to špatně vyložila.

Smutné je, že do pokojného města, kde žijí v mírové a láskyplné symbióze místní obyvatelé s uprchlíky, se sjedou nacisté, xenofobové a rasisté, aby této nešťastné události využili ke štvavé demonstraci!

Za článek Karma!

10 0
možnosti
EH

Smutné taky je, že pořád je dost jedinců, kteří událost svádějí na komunistické kořeny (výchoďáci jsou horší než zápaďáci) a chtějí vyléčit Němce, asi aby se nějakými vraždami nenechali zdržovat od vítání.

11 0
možnosti
Foto

Karma,

houbičky už rostou?

0 0
možnosti
JS

Josífku, Vy KONI!

Taková "CAUSA" a Vy toto a pak hned zase tamto! :)

0 0
možnosti
JP

Na to kůň může říct jediné: Íhahá:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik