Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pane Prouzo, jde o víru a lidi, jako jste vy oni nepotřebují, protože jim tvrdými fakty jejich víru narušují. A nejedná se zdaleka jen o "poblázněné" aktivistky. Uvedu jen dva příklady: dr. Mendel (jinak arabista MU v Brně) Vám vysvětlí, že čecháčkové mají strach z islámu proto, že České země nikdy islám na vlastní kůži nepoznaly (přitom z Brna je to na Strážnicko a okolní pás Moravy zdevastovaný kdysi osmanskými Turky coby kamenem dohodil) a podle dr. Ostřanského (jinak orientalista UK) islám nechápe pouze nevzdělaný buran z českého venkova.;-(

0 0
možnosti
Foto

:-)Josefe, zas nějak blbnou diskuse,u Vašeho nového blogu chybí,tak píšu sem.

Skvělý blog o Jeseníkách,naprosto s Vámi soucítím,mé mladší dceři je 14:-)

Kolik let je Vašim ostatním dětem?

0 0
možnosti
JP

Nevím, co je s těmi diskusemi, samozřejmě jsem ji povolil. Mám čtyři děti od 13 do 32, ale dceru jen jednu. Přes trošku žehrání v článku ji bezmezně miluju.

1 0
možnosti
JB

Jako vždy, Josefe, moc dobře shrnuto.

Takový můj soukromý názor je, že všechno je jinak než se to podává.

Evropa, která se není schopná dohodnout na tom jak dál, se někomu veeelmi hodí.

Ale možná se mýlím. A nebo ne.

3 0
možnosti

p.s.tak jsem se více obeznámila na netu se Selinou, a nebála bych se odtušit, že v případě jejího napadení volala...hurá!:-)

1 0
možnosti
DB

Vynikající, karma! R^

3 0
možnosti
PB
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik