Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotaz mimo všechna témata - dorazili emilové?

0 0
možnosti
Foto

Genderové šílenství již dorazilo i na evropskou periferii a v rámci redukce testosteronu na Olympu byly Diem a jeho pobočníkem Carpem provedeny tyto změny: vedením Dionýsova úseku byla pověřena bohyně Kocovina, vlády nad vodami se po Poseidonovi ujme bohyně Potopa a do důchodu odchází i oblíbený Hermes, jehož pracovní povinnosti připadnou bohyni Poště - a to včetně služebního váčku. O tom, že je Poště váčku třeba jistě žádný erudovaný genderový specialista nepochybuje.

I s tím Jidášem je to celkem nahnutý. Pokud si vzpomínám, tak on v zahradě Getsemanské Ježíše políbil na tvář (což je tradiční vítací gesto žen - chlap chlapa by spíš bodře plácnul do zad), takže se domnívám, že hlavní arcizrádkyní Nového zákona bude spíš proradná Jidáša (občanským jménem Jidagmar). :-)

3 0
možnosti
JP

Byl to skutečně plíživý palácový převrat. Když Poseidon prohlásil, že po nás třeba Potopa, ještě se mužští bohové smáli. A pak to najednou šlo ráz na ráz. Zeus byl ze své funkce feministkami doslova vyskloňován jako Bestia ( v řeckém originále bez Dia). Nejbigotnější feministky Athéna Eleftariadu, Héra, bohyně pečení, a Afrokýta, žena z černého kontinentu s kyprými boky, rozpoutaly genderové čistky na všech úrovních. Šířilo se to od těch tří jako virus (odtud výraz triumvirát). Do funkcí byly instalovány i ministryně nevalné pověsti, např. i právě Kocovina, která dala každému. Nebo je tu snad nějaký muž, který ji nikdy neměl?! Velké pozdvižení to způsobilo i v podsvětí, odkud Háda vyštvala Hadísa. Neudržel se ani převozník Cháron, obviněněný za písemně neodsouhlasený manželský styx, nahradila ho Chandra, bohyně zádumčivosti z ostrova Lesbos. Bohyně lovu vedla po celém Řecku umělecké semináře na téma zlotřilosti mužů (tzv. Artemise). A nejhůř dopadl dekadentní Paris. Jeho vyvolená Helena ho opustila a ujala se vlády nad božskou kovárnou jako Helefaista. Opuštěný Paris z toho začal trójčit, řehtal se nesmyslně jako kůň a tvrdil, že je dutý. A já se ptám, bylo to nutné udělat z Olympu Olymp*ču? Komu se tím prospělo?! :-)

3 0
možnosti

O tom, že je to opět velmi zábavně a pěkně napsané není třeba polemizovat:-)))

Ale jsem šťastná, Josefe, za upozornění, že mám nechat svatou Duchnu v peřiňáku, aby mě nezalehla. Přece jen to jméno....:-))

5 0
možnosti
MS

"A kupodivu s tím nepřišel Tomáš Halík."

Tomáš Halík popisuje, že při překladu jedné jeho knihy do angličtiny překladatelka vehementně požadovala používat pro Boha střídavě mužský a ženský rod. Halík to odmítl s tím, že s takovým překladem by nedovolil knihu vydat. A byl pokoj.

2 0
možnosti
JP

Střídavě mužský a ženský rod pro Boha? To mě pobavilo. A pana Halíka odmítnutí šlechtí. Pokud ovšem nevyžadoval používat pro Boha výhradně ženský rod:-)) Ariana Grande je už však dál. Pokrok nezastavíš!

1 0
možnosti
Foto

To je starý, to už věděli Poláci dávno. V Sexmisi.

(ještě jsem nečetla, neodolala jsem názvu...vrááátím se)

2 0
možnosti
JT

Byl jste stažen, že ano? Možná se na to hodí hláška z Knoflíkářů: "nežere maso, nechápe vtip" (průšvih je, že fanatik to myslí vždycky vážně). Jinak jsem se pobavil.

0 0
možnosti
RT

Velice vtipně to genderové šílenství popsáno.R^

5 0
možnosti
PK

Ještě že jsem agnostik...R^, karmaR^

3 0
možnosti
Foto

J30a27k62u31b 73R17o77t93h

8. 8. 2018 11:45

Líbí se mi, když blogeři vytáhnou nějakou naprostou marginálii, nota bene magořinu jedné jediné aktivistky, kterou skutečně málokdo bere vážně, a udělají z toho problém jako hrom s tím, že konečně došlo na jejich dávná slova. ;-D;-D;-D

1 4
možnosti
JP

Ano, je to jen marginálie, ale není jich v poslední době tak trochu příliš? A nedostávají se postupně do zákonů a tam už nějak ta marginální legrace končí? Myslím, že třeba takový Kevin Spacey, v článku jmenovaný. který bez soudu byl vyradýrován ze všech rolí a přišel o stamilióny dolarů už se tomu moc “marginálně” nesměje.

9 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik