Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Upřímně řečeno, váš blog mi připadá trochu mimo. U fotky vašeho syna není tvrzení, že je to Šebrle, navíc je to z pozadí jasné, a popisek netvrdí, že je slečna nahá, jen že má hříšné tělo. Pokud jde o stydlivost slečny, asi o této vlastnosti máme každý jinou představu, mně tedy líbání se ženáčem s jeho rukou na zadku, de facto na veřejnosti a poté společný odjezd taxíkem, zrovna moc stydlivé nepřipadá. Pochopte, nikoho nesoudím, jsou to dospělí lidé, ale vy z jedné vložené fotky zpochybňujete evidentní skutečnost, že Šebrle prostě ulétl a slečna si dala říci, to je všechno.

0 0
možnosti
JP

Souhlasil bych s vámi, ale tak, jak se na to díváte vy, není vůbec tak jednoduché, protože jiní to tak nevidí. O čemž vás přesvědčí otázky lidí, kteří to prostě tak "s lupou v ruce" nestudují. Takže se ptají: Tvůj syn je v bulváru s nějakou Denisou, nějaká chlastanice, co? Hele, vona je tam nahá (90% z těch, co fotku viděli, si to myslelo, že je v trikotu, jsem vám řekl až já), to pod ní je prej tvůj syn? A vy sama říkáte: líbání se ženáčem, ruka na zadku, společný odjezd taxíkem, slečna si dala říci= skončili někde v posteli a byla to asi divočina, když to o ní napsali. A jste tam, kde vás chtěl bulvár mít. Ženatý obšourník a děvka. Fujtajksl. Zkuste si na chvíli Denisinu kůži. Třeba na podnikovém večírku se trochu připijete, přijde k vám opilý ženatý moc hezký kolega, váš typ, dáte tanec, jeho ruka sjede na zadek, i letmý polibek padne. Pak vám nabídne odvoz taxíkem, protože máte podobný směr cesty. Odveze vás a zmizí v dáli. Jenže druhý den to kolegové v práci vidí nějak jinak, než by se vám zdálo (a než to skutečně bylo). Vy nesoudíte, ale oni soudí. Možná jste absolutní abstinentka, večírky ani náhodu nenavštěvujete, s ženatými netančíte, dají-li vám ruku na zadek, okamžitě je zažalujete. Pak tedy říkám spolu s paní kněžnou z Babičky: Šťastná to žena!

0 0
možnosti
Foto

A tak...vzali se, zařádili si a ještě mockrát zařádí a ještě jste měli navrh kapičku chilli na tom sladkém celodenním (celoživotním) dortu. Ta přijde všude, jen nebývá tak pikantní.

(Ale takový strýček Franta, který v opilosti kousne pod stolem ženichovu babičku, která spadne se židlí a místo drdolu má patnáct stehů, vínem splašená teta nevěsty Míla svádějící o patnáct let mladšího bratrance ženicha, jehož žena včera povila dvojčata...to jsou taky věci. Jooo, svatby, tam se dějou věci...)

1 0
možnosti
JP

To je tak, když se na svatbách sejdou i lidé, kteří se moc nebo vůbec neznají. Do toho alkohol zdarma a na veselo je zaděláno. Proto se svatbám říká veselka. Mimochodem, ty příklady se strýčkem Frantou a tetou Mílou jsou osobní?;-D

1 0
možnosti
PK

No bulvár i investigativci jedno jedna grupa jesti.....brrrrrrrrr;-D

2 0
možnosti
JP

Myslíte, že splývají? Už se těším na titulky: Bakalo, to v baru nebylo OKD ani tvoje manželka!Kalousek neudržel své pudy na uzdě s poslankyní Konečnou. Krnáčová na magistrátu odložila funkci primátorky i horní díl plavek. Hamáček přistižen v bordelu se dvěma feministkami- opravdu si vysvětlovali principy inkluze důtkami? Atd.

2 0
možnosti

Šmankote, Josefe, dyť teprve dočítám, a už je tu pokračování...:-)))

Jo, bulvár! To je ta novinářská stoka, že? Lze čekat všechno...i nemožné.

2 0
možnosti
JP

No, kdyby fotku mého syna uveřejnili v rubrice Svatební oznámení, asi bych tenhle článek nenapsal. Ale v souvislosti s "hlubokomyslnými" úvahami o nevěře, líbání s cizí ženou, dokonce na jistotu, že nevěrník asistentku svedl, v den synovy svatby, ... Mimochodem, ta svatba byla báječná, hráli jsme na kytary, harmoniku a ukulele až do rána, zpívali, tančili, bavili se. A já jsem šťastný, že můj syn má skvělou ženu lékařku, milou, krásnou a usměvavou, jaksi navíc i výbornou tanečnici, Má jen jedinou hrozně špatnou vlastnost, nečte bulvár. Jak je to vůbec možné, to tedy absolutně nechápu.

5 0
možnosti
JH

Tak domluveno, vy budete dělat jako že je to pravda a my vám to jako budeme věřit.

1 0
možnosti
SN

:-).........a tak se dělají klepy! Peníze až na prvním místě, titulek jistě přitáhl spoustu čtenářů! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Připojuji se. Skvělý text. Prostě bomba. A hnus současně. Díky za slovo pravdy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik