Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dodnes si pamatuji, co vše jsme museli v r. 2005 předložit, abychom mohli v Severní Americe utratit pár tisíc dolarů. A dnes?

0 0
možnosti

I80v63o 95B31o71u59š34e

24. 6. 2018 10:09

Tleskate Italii co vam chce nacpat uprchliky, ktere vy nechcete a za vsechno muze Macron a Merkel.........

0 1
možnosti

Tleskám Itálii, protože chce konečně aspoň něco dělat. Je třeba zatnout tipec (ne)ziskovým pašerákům. Protože co jiného než pašeráctví a obchod s lidmi je kroužení kolem libyjských břehů, zachraňování migrantů tamtéž a pak je ale nevyložit v nejbližším libyjském přístavu, ale jet s nimi až do Itálie?

A že Itálie chce cpát migranty i k nám, no a co. Chce se jich zbavit, naprosto pochopitelné (a to nám bylo cpáno, že jsme xenofobové, protože s nimi nemáme zkušenosti, no tak Italové jsou obohacení dost a přesto je nechtějí). My jsme ale snad ještě pořád suverénní stát, nic nám nebrání trvat si na svém a říkat, ne nevezmeme jediného migranta, protože zde již máme cizinců dost, ale ano, rádi pomůžeme při ochraně hranic a vracení nelegálů zpět do Afriky.

3 0
možnosti

Josefe, s tím se dá jen souhlasit. Pořád mele EU o kvótách. A jak se budou ti imigranti vybírat pro tu, kterou destinaci. Prostě to dostanou příkazem, a pak budou utíkat zpátky? (jak píšete).

Před časem jsem viděla poměrně obsáhlý dokument (byl vysílán na ČT2 hluboko v noci?) o vracení všech, kteří ve Švýcarsku nenašli uplatnění. Prostě jim, po předchozí promluvě oznámili, kdy jim to letí...a hotovo.

Dobrý blog - jak to tak u Vás chodí...

2 0
možnosti

Zdravím vás, Marie. Díky za podporu. Omlouvám se, že si v poslední době nevybírám odlehčenější témata k pobavení, ale já se vrátím s humorem na rtech, hned dalším článkem, slibuji. Brodit se marasmem dnešní doby, to chce hodně sil, je třeba i občas odpočívat. I v taneční terminologii existuje krok, zvaný dvojposkočný. Tak příště zase veseleji:-)

0 0
možnosti

Diskuse se zatím moc nekošatí, ale jo, ono taky není moc co dodat. Hezky shrnuto. R^

3 0
možnosti

Děkuji za vyjádření.

1 0
možnosti

Minisummit? Přes polovina členů EU !

0 0
možnosti

Není to jedno..16 o je pojem minisummt a kdy bude maxisummit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik