Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na ulici se reportér ptal na názor jedné vysokoškolačky kvůli čemu protestuje a ona mu řekla, že nechce aby nám vládnul člověk jako je Babiš protože je hrozně bohatý. Názor jak od debila a s tím jde na ulici. Co o něm ví, co ví o jiných, ví prd a jen se asi uleje z přednášky. Nic proti ničemu, ale někdy to ztrácí logiku a pro mne i smysl.

Rád jsem přečetl Váš článek. R^R^R^R^

0 0
možnosti

:-).....Moc pěkný článek, obdivuji Vás a zároveň děkuji ! R^R^R^

2 0
možnosti

Jste skvely tata. Pred par lety bych rekl normalni. Doba se ale rychle meni.R^

4 0
možnosti
Foto

H81a34n81a 68V31l82k80o35v57á

18. 3. 2018 18:14

R^ a ten tábor - tipuji tak 1700,-

1 0
možnosti

Byla jste blízko, je to zhruba 2500 Kč na hlavu. Kdo někdy v poslední době vyslal děti na týdenní letní tábor nebo dokonce na hory, ví, že to opravdu není mnoho. Zdravím vás, paní Vlková.

0 0
možnosti

Už jednou jsem to myslím psal, pište více, má to hlavu a patu a je to pro mě vždy občerstvení oproti některým nenávistným blogůmR^R^R^

8 0
možnosti

R^Pro mne zajímavé informace.

4 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik