Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Je fakt ze zadny stat kde Marxismus funguje neexistuje a pritom EU Politici to stale vytahuji ven jako sablonu.

0 0
možnosti
Foto

Takže Marxův Kapitál jste si neprostudoval. Škoda.

0 0
možnosti
JP

J78a71n 67P98a39l76l10a69s

14. 3. 2018 20:54

Dobrý večer, skvělý text, díky moc.

Jen bych doplnil, že marxismus už se opět za nic neschovává. V rodišti K. Marxe, německém Trevíru (Trier), bude u příležitosti 200. výročí jeho narození vztyčena jeho socha věnovaná ČÍNSKOU vládou. Hlavním řečníkem na slavnosti bude J.-C. Juncker.

1 0
možnosti
JK

Autore, žádné 100% členství studentů v SSM. Leda tak ve vaší třídě.

0 0
možnosti
JP

J94a28n 60P67a58l88l15a13s

14. 3. 2018 21:02

Jak kdy. Maturoval jsem 1973 a v SSM byla většina těch, kteří se hlásili na VŠ. Ostatní na to dlabali. Ale v 80. letech bylo jistě členství hojnější, zejména na gymplech.

Počátkem 80. let jsem učil na SPgŠ, v mé třídě byly dívky v SSM všechny.

1983 jsem školství opustil kvůli šikaně od ředitele, neb jsem opakovaně odmítl vstoupit do KSČ. To jen na dokreslení tehdejších poměrů.

0 0
možnosti
MB

Diky za hezky blogR^

0 0
možnosti
JS

Vynikající text! R^

1 0
možnosti
Foto

Velmi říznéR^ a trefné.

"S antikomunismem na transparentech vstříc globálnímu komunismu....":-P:-/

4 0
možnosti

Výborná úvaha, díky za ni!R^ Jdete přímo k podstatě věci - ideální stát je idea v samém základu chybná a její realizace vede vždy ke katastrofě. Zároveň je to, obávám se, idea nevykořenitelná, proto je třeba být, jak pravil Nick Carter, "Vždy ve střehu":-).

Praktikovaný marxismus je přizpůsobivý jak měňavka a je třeba sledovat jeho vývoj. Statický zastydlý antikomunismus z doby studené války, ve zdejších diskuzích hojný, je nám dnes proti euromarxismu platný asi jako Francouzům Maginotova linie, výborná pro minulou válku, proti německým tankům v roce 1940;-D.

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik